رویداد ایده پردازی با عنوان شهرداری‌ها و درآمدزایی پایدار برگزار شد

رویداد استارتاپی مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس با عنوان شهرداری‌ها و درآمد زایی پایدار برگزار شد.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس گفت: برگزاری این رویداد با هدف هم افزایی موثر و هدفمند جامعه علمی، دانشگاهی، پرورش و انتقال تجارب موفق اساتید و ایده پردازان انجام شد.

سید علی سید نصیری با توجه به اینکه استعداد و پتانسیل مطلوبی در تمام مقاطع ونخبگان وجود دارد، گفت: رویداد استارتاپی شهرداری‌ها و درآمد زایی پایدار ایده‌هایی در راستای کاهش هزینه و کمک به شهرداری هاست و به این ترتیب این فضا‌ها به افراد باانگیزه و نوآور واگذار و بهره‌برداری درستی صورت می‌گیرد.

او گفت: با وجود اقداماتی که در حوزه‌های مختلف شهرداری‌ها انجام شده با مشکلاتی هنوز مواجه هستیم و در این دوره قرار است ایده‌های برتر مطرح شوند تا بتوانند کمکی برای حل و بهبود مشکلات شهرداری‌ها باشند.

سید نصیری با بیان اینکه خط اول بودجه درآمد پایدار است، گفت: درآمد پایدار باید تداوم پذیر، مطلوب و انعطاف پذیر باشد.

او همچنین اظهار کرد: مدیریت شهری اگر درآمد پایدار داشته باشد، نگاهش بلند مدت و کلان می‌شود و مدیریت صحیحی اعمال خواهد شد.

 نصیری در ادامه سخنان خود با مطرح کردن این سئوال که چگونه درآمد پایدار شهری داشته باشیم، گفت: باید نگاه‌های سنتی را از شهرداری‌ها و شورا‌ها تغییر دهیم، ساختاری منسجم و نظام‌مند ایجاد کنیم، مشارکت بخش خصوصی را کارشناسانه به میدان بیاوریم و از همه ظرفیت‌ها و استعداد‌های شهری استفاده کنیم تا به درآمد پایدار برسیم.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان گفت: حمایت از ایده‌های برتر از سوی مرکز و سرمایه گذاران، استقرار آن‌ها در مرکز نوآوری خدمات شهری و اهدا جوایز ارزنده از نتایج و مزایای برگزاری این گونه رویداد‌ها است.

استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان برای کمک به شهرداری‌ها 

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری‌های استان فارس با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت جوانان و دانشجویان حائز اهمیت است، اضافه کرد: برگزاری چنین رویداد‌هایی الگویی است که می‌توان در سراسر استان پیاده کرد و این رویداد‌ها به گروه‌های ایده‌پرداز و نوآور فرصت می‌دهد تا ایده‌های خود را در فضای شهری اجرا کنند.

امیر وکیلی در خصوص اینکه این رویداد به صورت استانی برپا شد، اظهار کرد: استقبال بسیار خوبی را از طرف ایده پردازان و دانشجویان داشتیم و همین موضوع باعث می‌شود برگزاری این رویداد مقدمه‌ای برای برپایی رویداد‌های بزرگتر و ملی شود.

او گفت: این رویداد در ۵ محور مختلف شامل (مدیریت هزینه‌ها در شهرداری‌ها، متنوع سازی درآمد‌های شهرداری‌ها، مشارکت شهروندان و درآمد سازی پایدار، مدل‌های ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری‌ها و برون سپاری و خصوصی سازی خدمات شهرداری ها) برگزار شد.

دبیر علمی رویداد استارتاپی با بیان اینکه ۵ نفر از اساتید و داوران استارتاپی در این رویداد حضور داشتند، اظهار کرد: در انتخاب ایده‌های برتر رزومه هر گروه مورد بررسی قرار گرفت و یکی از شاخصه‌های مهم داوری این بود که کسب و کار باید در گذر زمان باعث فعال سازی و کمک به کاهش هزینه‌ها شود.

نقش مهم شهرداری الکترونیک برای ارائه خدمت به مردم 

مدیر عامل شرکت همیار نت گفت: یکی از رسالت‌هایی که سازمان همیاری شهرداری‌های فارس "در حوزه فناوری" دنبال می‌کند پیگیری مشکلات شهرداری‌ها در استان است و در این رابطه چندین زیر مجموعه سازمان را یاری می‌کنند.

حمید رضا بنان ماه با بیان اینکه ۲۰ شرکت کننده و ایده پرداز درحوزه‌های مختلف شهری و خدمات شهری ثبت نام کردند، عنوان کرد: فراخوان رویداد از ۲۰ اردیبهشت تا ۱۷ خرداد به مدت یک ماه اعلام و شرایط حضور برای تمام شرکت‌کنندگان توضیح داده شد.

مدیر رویداد با اشاره به اینکه در این رویداد استانی از استان‌های تهران و مازندران هم ایده پرداز داشتیم، افزود: در صدد هستیم که بتوانیم به امید خدا رویداد‌ها را به صورت ملی در فارس برگزار کنیم.

او در خصوص اینکه دیدگاه شهرداری‌ها باید از سنتی به الکترونیکی تغییر کند، اضافه کرد: شهرداری الکترونیک نقش بسزایی در ارائه خدمات به مردم دارد و باعث کاهش هزینه، حفظ منابع مالی و همچنین صرفه جویی انرژی خواهد شد.

بنان ماه در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه این رویداد به مدت یک روز در تاریخ ۲۲ خرداد برگزارشد، مطرح کرد: هرچه ایده‌ها قابلیت اجرا و نقش موثرتری در برون رفت از چالش‌های اجتماعی در سطح شهر داشته باشند، امتیاز بالاتری خواهند گرفت و در پایان سه ایده به عنوان برگزیده نهایی مسابقه انتخاب شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.