رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آمار مقالات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از مرز ۵ هزار مقاله عبور کرده است.

علیرضا زالی، گفت: نظام ارجاع دستاورد ارزنده حوزه سلامت است به طوری که پیوست آموزشی دارد، لازم است این برنامه اجتماعی که به مردم تعلق دارد بی‌کم و کاست اجرا و حفظ شود.

وی از تلاش‌های دولت سیزدهم با رویکرد بسط فناوری‌ها و نسل سومی شدن دانشگاه‌ها خبر داد و تاکید کرد: توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه سلامت، بازمهندسی تجهیزات پزشکی و بومی سازی دانش تنها بخشی از تلاش‌های دانشگاه‌ها برای استفاده از دانش و فناوری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: علوم هنجاری، بحث فلسفی عمیقی است که باید به عنوان یکی از اصول دانشی در دانشگاه‌ها شکل بگیرد. دانشگاه از پتانسیل مناسبی برای بسط رشته‌های ترجمانی برخوردار است، رفع چالش‌های این حوزه باید در دستور کار قرار گیرد.

زالی، به فعالیت ۱۵۱۷ عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲۸ درصد استاد تمام و ۲۹ درصد دانشیار هستند، طبق گزارش مستند ۴۸۲ نفر از اعضای هیئت علمی در رکود علمی بوده‌اند که امروز این عدد به ۶۲ نفر رسیده است.

وی، به عبور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از مرز ۵ هزار مقاله اشاره کرد و خواستار اختصاص سهم جدی‌تر به دانشگاه در جذب اعضای هیئت علمی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که هر ساله اساتید علم و اخلاق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در جشنواره آموزشی معرفی می‌شوند از تلاش‌های دکتر محمدرضا زالی استاد دانشگاه برای ارتقای جایگاه علمی و کمک به افزایش کیفیت ارائه خدمات به بیماران قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از فرصت بی‌بدیل و تاریخی فعلی برای ارتقای تعالی و آموزش بهره‌مند شوند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار