در ۳ ماه گذشته محقق شد:

تخصیص یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار ارز برای واردات دارو

تخصیص ارز برای واردات دارو، مواد اولیه تولید دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی و شیر خشک از مرز یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار گذشت.

 براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲ رقمی حدود ۳.۵ میلیارد دلار ارز ۲۸۵۰۰ تومان برای واردات دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک نوزادان تخصیص خواهد یافت.

برهمین اساس؛ تخصیص ارز در بانک مرکزی در۳ ماه گذشته برای واردات این بخش از مرز یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار گذشت.

بر اساس این گزارش در جلسه‌ای که هفته گذشته با حضور رئیس کل بانک مرکزی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و رئیس سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد راهکار‌های تأمین ارز دارو بررسی و بر لزوم تسریع تأمین ارز دارو تأکید شد.

در این جلسه محمدرضا فرزین؛ رئیس کل بانک مرکزی تخصیص و تأمین ارز در حوزه دارو را از اصلی‌ترین اولویت‌ها اعلام و تصریح کرد: با توجه به اهمیت تامین به موقع دارو و کاهش مشکلات مردم در این حوزه، ضروری است شبکه بانکی در اعطای اعتبار و تسهیلات‌دهی به بخش دارو و بهداشت دستورات بانک مرکزی را در اسرع وقت اجرایی کنند.

همچنین در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی به منظور تسریع و بهبود در تخصیص و تأمین ارز دارو، دستورات لازم از جمله در اختیار گذاشتن ۱۰۰ میلیون یورو تنخواه ارزی را صادر کرد.

رئیس کل بانک مرکزی همچنین ضمن تاکید بر ضرورت هماهنگی تمام دستگاه‌های ذیربط برای تسهیل اختصاص اعتبارات و تامین نقدینگی شرکت‌های تولیدی دارویی گفت: بانک مرکزی به همین منظور امسال ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید در قالب سرمایه در گردش از طریق بانک‌های عامل به شرکت‌های دارویی جهت تأمین دارو و مواد اولیه پرداخت می‌کند.

وزیر بهداشت نیز در این جلسه ضمن قدردانی از فعالیت‌های بانک مرکزی و شبکه بانکی در زمینه تخصیص و تأمین ارز و اعطای تسهیلات و اعتبار به بخش بهداشت و دارو بر لزوم تسریع در این باره تأکید کرد.

همچنین به گفته رئیس سازمان غذا و دارو به منظور تسریع و تسهیل خدمات ارزی و اعتباری تفاهم نامه جدید تنظیم و به امضای طرفین رسید.

بر این اساس در جلسه یاد شده تعدادی از نمایندگان شرکت‌های تولیدکننده دارو و مواد اولیه و وارد کنندگان دارو به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود در حوزه تخصصی پرداختند. رئیس کل بانک مرکزی نیز راهکار‌های حل مشکلات مذکور را مورد بررسی و دستورات لازم را به همکاران ارزی و اعتباری بانک مرکزی و بانک‌های عامل مرتبط صادر کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۶ ۰۵ تير ۱۴۰۲
خوبه از مبلغ اختلاس ها ک خیلی کمتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۸ ۰۴ تير ۱۴۰۲
سلام.هیئت عالی تشخیص مصلحت نظام،دولت و مجلس بدانید جان و مال مردم در جاده ها شوخی نیست،سالانه هزاران نفر در جاده ها با خودروهای حلبی داخلی کشته و معلول میشوند.کدوم کشور این خودروهای حلبی های تاریخ گذشته شرکتهای انحصاری داخلی با تکنولوژی 30 سال پیش رو میخرند،ان هم با گرانفروشی دههابرابری،احتکار،کاهش تولید به قصد گرانی و مافیابازی و نفوذ در دولت و مجلس،به زور این حلبی های ناایمن را با گرانفروشی دههابرابری قالب مردم می کنید،باز کنید درب واردات خودروهای کم مصرف با حجم موتور کمتر از 1800cc،هیبریدی،برقی را بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم ایران و به این دلالی شرکتهای انحصاری پایان دهید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۸ ۰۴ تير ۱۴۰۲
پشت پرده برگشت بنزین از افغانستان که بی کیفیت بود گفتن یه شرکت پتروشیمی سر خود صادر کرده است
حالا ببینین چقدر ازین سرخود ها است و پول غارت میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۰۴ تير ۱۴۰۲
برای ملت با جمعیت ۸۰ میلیونی فقط یک میلیارد دلار ارز دارو بعد یک اقا زاده روزی یک میلیار دلار از صادرات نفت به جیب میزند.لوکوموتیر عدالت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۷ ۰۴ تير ۱۴۰۲
دشمنان خدا و ملت دارو و درمان هم مثل مسکن خودرو شده لاکچری و سرمایه ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۳ ۰۴ تير ۱۴۰۲
از یک طرف با غرور و دروغ همیشگی، مسئولان در رسانه های مختلف از استقلال و خودکفایی در تولید دارو صحبت می کنند ولی از طرف دیگر میلیارد میلیارد ارز برای تامین دارو اختصاص می دهند.
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۱۵:۴۱ ۰۴ تير ۱۴۰۲
واقعا که توبه گرگ مرگ است ...دولت که تصمیم گرفته با دلار تعامل نکند و مبادلات تجاری و واردات با ارز کشورهای مثل یوان یا روبل و روپیه و تومان و دینار و لیر تعامل کند بس بعد ۳ ماه چه داره میگن این آقایان...