کارگردان «دفتر یادداشت»:

نگرانی برخی هنرمندان از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عجیب است

اسدی‌زاده گفت: با شنیدن خبر تقسیم کار میان وزارت فرهنگ و صداوسیما در حوزه صوت‌و تصویر فراگیر نگرانی‌هایی را می‌دیدم که برای من عجیب بود.

کیارش اسدی‌زاده کارگردان سریال «دفتر یادداشت» با بازی رضا عطاران و حسن معجونی است. درخصوص جزئیات این سریال بیان کرد: درحال ساخت یک سریال جدید به‌نام «دفتر یادداشت» هستیم که هنوز مراحل تولید آن تمام نشده است. رضا عطاران برای نخستین‌بار در یک اثر نمایش خانگی ویژه یک پلتفرم حضور دارد. پیش از این ایشان در سریال «قلب یخی» ایفای نقش کرده بودند که آن زمان سریال به شکل دی. وی. دی منتشر می‌شد، اما از زمان آغاز فعالیت پلتفرم‌ها برای اولین بار است که اودر سریالی درحوزه نمایش خانگی حضور دارد. 

وی افزود: «دفتر یادداشت» سریالی جنایی فانتزی است و آقای عطاران و معجونی نقش دو قهرمان قصه را بازی می‌کنند. آقای عطاران در این سریال حضوری متفاوت به‌لحاظ گریم و کاراکتر دارند. نقش او بسیار جدی و در عین حال بسیار کمدی است. 

کارگردان سریال «دفتر یادداشت» درباره دریافت مجوز تولید از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی خاطرنشان کرد: طبیعتا به دلیل نو بودن قصه، برای بحث صدور مجوز تولید و انتشار با ساترا وارد گفتگو شده‌ایم. چندین مرحله گفتگو برای فیلمنامه داشته‌ایم؛ در این مراحل نیز تجربه خوبی که در سریال «هفت» داشتم تکرار شد. باز هم تعاملی خوب و ساده‌تر از آنچه انتظار داشتم شکل گرفت و به سلیقه‌ای مشترک رسیدیم تا درنهایت برای مخاطب اثری سلامت منتشر شود.

وی با تاکید گفت: گروهی که سازنده «دفتر یادداشت» هستند به آنچه که مربوط به سلامت مخاطب است بسیار اهمیت می‌دهند. از روز اول خاصه به علت وجه کمدی سریال خط قرمزی جدی برای خود ترسیم کردیم تا برای خنداندن مردم دست به دامن هر نوع شوخی نشویم و این امر را نیز رعایت می‌کنیم.

اسدی‌زاده عنوان کرد: ساترا در زمینه بررسی مراحل صدور مجوز تولید این سریال همراهی کامل با ما داشته است؛ تاکنون تست‌های گریم را به انجام رسانده‌ایم و یک‌سری ویدیو‌های تبلیغاتی نیز تولید کرده‌ایم. چند روزی است که کار کلید خورده است. «دفتر یادداشت» ۱۶ قسمت دارد و قرار است از فیلم‌نت پخش شود.

وی در ادامه در مورد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص تقسیم کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صدا و سیما در حوزه صوت و تصویر فراگیر گفت: با شنیدن این خبر و انتشار آن کم و بیش نگرانی‌هایی را می‌دیدم که برای من عجیب بود. به هر حال من از ابتدا در جریان اصلی ماجرا بودم؛ همه می‌دانیم که حداقل سه سالی ساترا مسئول نظارت بر حوزه نمایش خانگی بوده است. این خبر برای من اتفاقی نو نبود و از آنجا که تجربه خوبی در مسیر داشته‌ام، نگرانی در این خصوص نداشتم. 

اسدی‌زاده ادامه داد: تاکید روی قانونی شدن نظارت ساترا در حوزه نمایش خانگی بعد از انتشار مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تکلیف را روشن‎‌تر می‌کند. کما اینکه مسیر از قبل هم مشخص بوده است. صادقانه می‌گویم حالا که چنین خبری منتشر شده است فکر نمی‌کنم رویکرد ساترا تغییری کند. رویکرد ساترا همان است که در دو سه سال گذشته هم بوده است. همین که ساترا فرصت گفتگو را با نیت ایجاد راه‌حل ایجاد می‌کند کافی است. 

وی در خصوص تفاوت‌های موجود بین سریال‌سازی در تلویزیون و نمایش خانگی و نحوه نظارت روی آن‌ها تأکید کرد: ساترا بهتر از همه به این موضوع واقف است شکل سریال‌هایی که در پلتفرم‌ها ساخته می‌شود نمی‌تواند مانند تلویزیون باشد. ساترا در مدت زمان تصدی‌گری این حوزه همواره به این موضوع قائل بوده است. 

در روز‌های گذشته تیزری از سریال «دفتر یادداشت» در حالی در فضای مجازی منتشر شد که مراحل تولید این سریال تازه آغاز شده است و این سریال در حال گذراندن مراحل دریافت مجوز تولید و انتشار مطابق با قوانین محتوایی کشور و انجام اصلاحات لازم برای دریافت مجوز است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار