ساماندهی معتادان متجاهر منوط به تامین اعتبار

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه ساماندهی معتادان متجاهر استان را منوط به تامین اعتبار دانست و گفت : هم برای تامین مکان نگهداری معتادان متجاهر و هم برای هزینه جاری نگهداری این افراد نیازمند تامین اعتبار هستیم.

کیوان گل‌آوری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در خصوص انتقاد‌ها در خصوص سرگردانی معتادان متجاهر در شهر کرمانشاه، با اشاره به برآورد وجود ۳۲۰۰ معتاد متجاهر در سطح استان گفت : این درحالیست که تنها برای نگهداری ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ معتاد محل نگهداری داریم.

وی افزود: در حال حاضر دو مرکز دولتی ماده ۱۶ در چشمه سفید و سراب نیلوفر و دو مرکز غیردولتی در آریاشهر و اسلام آبادغرب داریم.

وی تصریح کرد: در مجموع در دو مرکز دولتی ظرفیت نگهداری ۷۰۰ نفر و در دو مرکز غیردولتی ظرفیت نگهداری ۳۰۰ نفر فراهم است که اگر خیلی بخواهیم ظرفیت را افزایش دهیم، نهایتا ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر دیگر را بتوانیم در این اماکن نگهداری کنیم، بنابراین با توجه به این شرایط برای حدود دو هزار معتاد متجاهر دیگر کمبود مکان داریم.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما در بحث جمع آوری معتادان متجاهر کمبود اعتبار است، افزود: اگر اعتبار باشد ظرف یک هفته تمام معتادان را جمع آوری کرده و ساماندهی می‌کنیم.

گل آوری خاطرنشان کرد: کمبود اعتبار برای تهیه مکان نگهداری معتادان متجاهر تنها یکی از مشکلات ما است و مشکل دیگر بحث هزینه‌های جاری نگهداری آنهاست.

وی افزود: حتی اگر صرفه جویی را هم شدیدا لحاظ کنیم، تهیه سه وعده صبحانه، نهار و شام و یک لباس ساده و هزینه‌های آب و برق و ... هزینه بسیار زیادی دارد و تامین این هزینه‌ها برای ۳۲۰۰ معتاد متجاهر، نیازمند اعتبارات بسیاری است.

گل آوری گفت: تنها مشکل ما در بحث ساماندهی معتادان متجاهر و جمع آوری آن‌ها بحث تامین اعتبار است و اگر اعتبار و پول باشد، همه چیز ظرف مدت کوتاهی ساماندهی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات و چالش‌های دیگر ما در این حوزه چرخه ناقص درمان و بازگشت معتادان به جامعه است، چرا که ما معتاد متجاهر را جمع آوری کرده و ظرف مدت سه تا شش ماه درمان می‌کنیم، اما وقتی افراد معتاد به جامعه برمی‌گردند کسی پذیرای آن‌ها نیست و شغلی هم برای گذران زندگی ندارد و همین امر موجب می‌شود این افرد دوباره به دامن اعتیاد برگشته و این چرخه دوباره تکرار شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه گفت: ساماندهی معتادان متجاهر کار یک دستگاه و دو دستگاه نیست و همه باید در این زمینه پای کار آمده و اعتبارات لازم در این زمینه تامین شود.

وی افزود: باید فکر جدی و اساسی برای تکمیل چرخه درمان و بازگشت این افراد صورت گیرد و اشتغالزایی در این زمینه در اولویت قرار دارد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.