آقای حمیدرضا دهقانی نیا سخنگوی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مورد اعلام برندهای پوشاک قاچاق گفت: با بررسی میزان مصرف، تولید و برآورد حجم قاچاق میتوان وضعیت فعالیت و عملکرد دولت و فعالان این حوزه را روشن کرد. کاهش حجم قاچاق پوشاک حاکی از مؤثربودن اقدامات است
او افزود: در سال ۹۶ با شروع طرح مبارزه با قاچاق حدود ۶/۲ میلیارد دلار برآورد حجم قاچاق بود. حتی بسیاری از کارخانهها و عرضهکنندگان پوشاک ایرانی از میدان عرضه خارج شده بودند. در حال حاضر به هزار و ۱۳۰ میلیون دلار قاچاق رسیدهایم و لذا این فاصله حاکی از مؤثر واقعشدن اقدامات گذشته است.
سخنگوی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به تنگ شدن عرضه برای کالای قاچاق پوشاک در این چند سال گفت: در این حوزه اقداماتی صورتگرفته که ما را به نتیجه خوبی رسانده است.
دهقانی نیا گفت: با مغازههایی که از نشانهای تجاری محرز قاچاق بهعنوان نام مغازه استفاده میکنند بايد برخورد شود. اما ممکن است نشان تجاری مغازه از برندهای قاچاق باشد؛ اما تولیدات مغازه تولید داخلی باشد؛ بنابراین آمار و ارقام و رفتار تولیدکننده نیز حاکی از آن است که در حوزه تولید پوشاک و مبارزه با قاچاق اقدامات خوبی انجام شده است. به نقطهای رسیدیم که پوشاک داخلی در بسیاری از محلهای عرضه پوشاک دیده میشود. اگر از اشتغال مولد حاصل از تولید حمایت صورت گیرد شاهد گسترش آن خواهیم بود.
او گفت: هماهنگی و نظارت و برنامهریزی قاچاق پوشاک با ستاد مرکزی و اجرای آن با ۳۲ دستگاه عضو است. اما حمایت از تولید در اختیار وزارتخانههاست؛ لذا با بررسی آمار تنها قصد مقایسه وضعیت فعلی با گذشته را داریم. از ضابطان عام انتظار داریم که با برندهای محرز پوشاک قاچاق را در قالب پایین کشیدن تابلوی سر در مغازه برخورد کنند.
میگن شرمتده همهش کت داریم و مانتو کوتاه .اونوقت رئیس مجلس میگه فوریت طرح داریم در زمینه بی حجابی .خب یکی نیست بگه اول یه نظارتی به این تولیدکننده ها بکنید که چی دارن وارد مغازه ها میکنن .
به مغازه دارها میگم مانتو تا زانوم باشه هم راضیم دارین میگن نه
اصلا تعحب میکنم .بدتر از هر دوره ای هستیم
شلوار بالای ۳ تومن
کمربند ۱ تومن
کفش بالای ۲/۵
کت و شلوار بالای ۱۰ تومن
جوراب ۲۰۰ تومن
حالا به نظر شما قاچاق کم شده یا مردم توان خرید ندارند ؟