کرج برای انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج و رئیس ستاد انتخابات شهرستان کرج، فرایند پیش ثبت نام داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را تشریح کرد.

مهدی آقابراری روز یکشنبه ۱۵ مرداد در خصوص فرایند پیش ثبت نام از داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یازدهم اسفندماه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری برگزار می‌شود و پیش ثبت نام داوطلبی انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز از روز دوشنبه شانزدهم مردادماه به مدت یک هفته خواهد بود.

وی افزود: در ستاد انتخابات کشور، استان و شهرستان کرج تمامی تمهیدات لازم اندیشه شده است تا انتخابات باشکوهی را پیش رو داشته باشیم.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان کرج افزود: این دوره تغییراتی در قانون انتخابات را شاهد هستیم که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.

آقابراری خاطرنشان کرد: این پیش ثبت نام به نوعی ثبت نام اصلی انتخاب است و کسانی که واجد شرایط هستند به مدت یک هفته فرصت دارند تا ثبت نام اولیه خود را از روز دوشنبه ۱۶ تا ۲۲ مردادماه از ساعت ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر انجام دهند.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان کرج با بیان اینکه کاندیدا‌ها به سهولت امکان پیش ثبت نام اولیه را از طریق مبادی اعلام شده خواهند داشت، گفت: امکان ثبت نام از طریق گوشی همراه، سیستم کامپیوتر و یا مراکز خدمات مرتبط فراهم است، اما تمهیداتی نیز پیش بینی شده تا افرادی که قصد پیش ثبت نام اولیه دارند اگر با مشکلی مواجه شدند فرمانداری کرج به عنوان مرکز حوزه انتخابیه شهرستان‌های کرج، فردیس و اشتهارد امکانات پاسخگویی را پیش بینی کرده است.

وی در ادامه شرایط لازم برای پیش ثبت نام اولیه را نیز اعلام کرد و گفت: تکمیل فرم اطلاعات درخواست شده، بارگذاری تصویر آخرین مدرک تحصیلی معتبر، بارگذاری تصویر کارت یا گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی و یا کارت معافیت دائمی برای آقایان با سن کمتر از ۵۰ سال در صورت عدم دریافت برخط پاسخ استعلام، بارگذاری تصویر گواهی رسمی مبنی بر قبول استعفاء و عدم اشتغال در پست و مشاغل مشمول استعفای موضوع ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی از الزامات پیش ثبت نام اولیه است.

رییس ستاد انتخابات شهرستان کرج در خصوص شیوه ثبت نام متقاضیان خارج از کشور نیز متذکر شد: این افراد با مراجعه به سفارتخانه ها، کنسولگری‌ها یا نمایندگی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران نیز می‌توانند، اقدام به ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک خود نمایند.

وی افزود: پس از پایان مهلت ثبت درخواست متقاضیان، وضعیت سن، تابعیت، اقامت دائم، مدرک تحصیلی، نظام وظیفه، سوابق محکومیت‌های کیفری و شمول استعفای ماده ۲۹ قانون توسط سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مسئول از جمله سازمان ثبت احوال کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه، دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه، سازمان امور اداری و استخدامی کشور، دادستانی کل کشور و فراجا بررسی، اظهارنظر و گواهی‌های مربوطه صادر می‌گردد.

وی افزود: به استناد قانون متقاضیانی که در مهلت مقرر در سامانه مذکور، درخواست خود را ثبت نکنند، یا شناسه رهگیری دریافت ننمایند و یا مطابق بررسی دستگاه‌های مربوطه، شرایط داوطلب شدن را نداشته باشند؛ نمی‌توانند در مرحله بعد، به عنوان داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام خود را نهایی نمایند.

آقابراری گفت: کلیه جانبازان، آزادگان، فرزندان شهدا و رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه را دارند، در این ثبت نام از یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار می‌گردند.

وی افزود: همچنین هر دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، معادل یک مقطع تحصیلی محاسبه می‌شود.

مدارک و شرایط لازم برای ثبت درخواست داوطلبی مجلس شورای اسلامی نیز به شرح زیر است:

۱- داشتن حداقل سن (۳۰) سی سال و حداکثر (۷۵) هفتاد و پنج سال تمام؛

۲- داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن؛

۳- ممنوعیت ثبت درخواست توسط اتباع ایرانی که اقامت دائم کشور دیگری را دارند؛

۴- ممنوعیت ثبت درخواست توسط اتباع ایرانی که تابعیت کشور دیگری را داشته یا دارند؛

۵- ممنوعیت ثبت درخواست برای افرادی که تابعیت ایرانی کسب نموده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.