ایجاد هزار و ۶۳۹ اشتغال در استان کرمانشاه

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه با بیان اینکه این صندوق ۲۸۸ فقره تسهیلات با اعتبار ۹۱ میلیارد تومان در چهار ماه سپری شده از امسال پرداخت کرده است، گفت : صندوق کارآفرینی امید در این راستا به ثبیت و ایجاد اشتغال هزار و ۶۳۹ نفر در استان کرمانشاه کمک کرده است.

محمد طاهر عظیمی فشی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه گفت : میزان پرداختی تسهیلات امسال در حالی است که هنوز اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به تازگی به دستگاه‌های اجرایی مانند جهاد کشاورزی، صنعت معدن، تجارت و نهاد‌های حمایتی اعلام شده است و به صندوق اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه حمایت از صندوق‌های محلی خُرد از مهم‌ترین اولویت‌های صندوق کارآفرینی امید در امسال است، گفت: امسال تاکنون ۶۲ صندوق خُرد محلی در استان کرمانشاه با پرداخت ۱۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته است.

عظیمی فشی بیان داشت: حمایت از کسب و کار‌های خُرد محلی در ایجاد اشتغال، ارزش افزوده محصولات باغی، دامی و صنایع دستی بسیار با اهمیت است، لذا از مهم‌ترین برنامه‌های صندوق کارآفرینی امید با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی مانند جهاد کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت، میراث فرهنگی و صنایع دستی، بسیج سازندگی و دیگر ارگان‌ها حمایت از این صندوق‌های خُرد محلی در راستای تامین مالی بازاریابی برای این طرح‌ها است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه تسهیلات حمایت از صندوق‌های محلی خُرد را کاملا قرض الحسنه و با ضمانت‌های کاملا آسان مانند یک برگ سفته اعلام کرد و گفت: این صندوق‌ها با ۲۰ تا ۴۰ نفر عضو محصولات باغی و کشاورزی، دامی و صنایع دستی تولید می‌کنند.

عظیمی فشی بیان داشت: این مدل کسب و کار در کشور موفق جواب داده و در استان‌های که در اجرای این طرح پیش رو هستند در کاهش بیکاری بسیار موثر عمل کردند لذا از برنامه‌های جدی صندوق کار آفرینی امید در استان کرمانشاه حمایت از این صندوق‌های محلی خُرد است.

وی از اولویت‌های در دستور کار صندوق کار آفرینی امید را نظارت جدی بر طرح‌ها و پروژه‌های اشتغال بعد از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه عنوان کرد و گفت: در این طرح و برنامه، چون تسهیلات این صندوق بسیار ارزان قیمت و با نرخ بیشتر چهار و ۶ درصد است بنابراین در راستای جلوگیری از انحراف آن‌ها نظارت بر آن‌ها بسیار مهم است که در دستور کار قرار گرفته است.

عظیمی فشی با بیان اینکه تسهیلات صندوق کار آفرینی امید در قالب ابنیه، ساخت مکان، تجهیزات، سرمایه در گردش هر مرحله بعد از بازدید پرداخت می‌شود، گفت: بعد از پرداخت نیز در راستای ایجاد تثبیت اشتغال نظارت‌های سه ماه، ۶ ماه و سالیانه با رصد دقیق انجام می‌شود و هرگاه انحرافی در آن‌ها دیده شود، طبق قرار داد که با متقاضی منعقد شده، یکجا وام از آن‌ها وصول خواهد شد و از طرفی در این رصد ها؛ اگر پروژه‌ای بدلیل گرانی و تورم با مشکل روبرو شود، در راستای تثبیت اشتغال ایجاد شده، باز به آنان وامی داده می‌شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.