یک منبع مطلع و نزدیک به باشگاه پرسپولیس خبر داد که احتمالا دیدار این تیم و النصر عربستان در زمین بی طرف برگزار شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا در شرایطی مراسم قرعه‌کشی فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا را برگزار کرد که قرار است هفته اول مرحله گروهی، روز‌های دوشنبه و سه شنبه ۲۷ و ۲۸ شهریورماه برگزار شود. سرخ‌پوشان پایتخت که فصل گذشته توانستند در لیگ برتر و جام حذفی به عنوان قهرمانی برسند و سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را به‌دست آورند، به عنوان تیم سرگروه در گروه پنجم حضور دارند و حالا باید در فاصله حدوداً ۲۵ روز تا اولین بازی آسیایی‌شان خود را آماده کنند.

اولین بازی پرسپولیس روز ۲۸ شهریور برابر النصر عربستان خواهد بود و سپس قرمز‌ها ۱۱ مهر ماه در دوحه به مصاف قهرمان لیگ ستارگان قطر، الدحیل خواهند رفت تا در دو بازی نخست برابر مدعیان اصلی صعود به مرحله بعدی قرار بگیرند. هفته سوم نیز شاگردان یحیی گل‌محمدی در تهران میزبان استقلال دوشنبه خواهند بود.

پرسپولیسی‌ها در حالی خود را برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا باید آماده کنند که در دوره قبلی رقابت‌ها حضور نداشتند و در آخرین حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا هم اتفاقات جنجالی رخ داد؛ به‌طوری‌که انتشار یک پیام جنجالی در فضای مجازی علیه تیم گوا هند که در آن فصل همگروه پرسپولیس بود، باعث شد واکنش تند کنفدراسیون فوتبال آسیا شد و نه‌تن‌ها پرسپولیسی‌ها به پرداخت ١٧ هزار و ۵٠٠ دلار به عنوان جریمه محکوم شدند، بلکه به انجام یک بازی خانگی در لیگ قهرمانان آسیا بدون حضور تماشاگر هم محکوم شدند.

این در حالی است که استادیوم آزادی در حال حاضر شرایط میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا را ندارد.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی پیرامون مسائل فنی بازسازی می‌گوید: " آزادی ۳ بخش ضلع غربی، شرقی و پشت دروازه‌ها را دارد که کار بازسازی را از ضلع غربی که شرایط خوبی نداشت، آغاز کردیم تا نیمکت ذخیره‌ها و فضای رختکن‌های این بخش را به زودی آماده کنیم. در بخش دیگر ضلع شرقی و پشت دروازه‌ها را نیز آغاز خواهیم کرد. اگر آزادی را به ما تحویل بدهند و اعتبار لازم را داشته باشیم، ۱۸ تا ۲۰ ماه زمان می‌برد، در غیر این صورت همزمان با برگزاری بازی‌ها ۳ روز در هفته را از دست می‌دهیم و تنها ۴ روز زمان برای بازسازی باقی می‌ماند و در این صورت پروژه طی ۳ سال انجام می‌شود. "

براین اساس احتمال کمی دارد که پرسپولیس بتواند در ورزشگاه آزادی میزبان کریستیانو رونالدو و یارانش باشد.

در همین ارتباط شنیده می‌شود این احتمال وجود دارد دیدار دو تیم پرسپولیس و النصر عربستان شاید در کشور قطر برگزار شود که اتفاق خوبی برای نماینده کشورمان نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
این همه پولی که سالها در فوتبال هزینه شده کجا رفته ؟؟ یک ورزشگاه استاندارد و آبرومند نداریم !!! به جای دادن پول های کلان به دلال ها و بازیکن ها، اول ورزشگاه و چمن خوب ایجاد میکردید..
افتضاح مدیریتی و ضایع کردن پول و منابع و بیت المال کشور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
استادیوم های داغون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۱ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
معلوم نیست چند صد میلیارد تومان بهش دادید که بیاد ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
ای خدا شانس هم نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
باشه باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
یک نظارتی به تاریخ تحویل خودرو تارا دستی بکنید مردم شش ماه هست که پول کامل دادند ولی هیچ کس پاسخگو نیست دولت اگر پول نیاز دارد این راهش نیست که پول مردم را بلوکه کند حق الناس فقط در شعار نیست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
به چی بنازیم یه ورزشگاه خوبی هم نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
چقد بدبختیم برای شاید رونالدو گریه میکنیم

امریکا فقط بستبکبالش درجه یک هس و مردم ش ب فوتبال اهمیت نمیدن و گریه هم نمیکنن برا نیومدن رونالدو

فوتبال تو امریکا در درجات پایین قرار داره

مگه ما ورزشها دیگه نداریم والیبال مون همیشه افتخار افرین هس کشتی و غیره

حتی معلولان عزیزمون تو پارالمپیک

فوتبالی ک تا بحال افتخاری نداشتیم و جزو ورزش فساد مالی واخلاقی هس افتخار داره؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
امریکا رو باما مقایسه میکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
رونالدو،،، ضرب شصت بیرانوند رو چشیده...
منتظر انتقام از اوست...
اما با دعای مردم و همت و غیرت بازیکنان و بخصوص، بیرانوند
،،،،، رونالدو، آرزو به دل می‌ماند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
تمام نظرهارا خواندم هیچکس نگفت که رونالدو از بیراموند میترسه چون یکبار دردو چشیده و آبرویش هم رفته .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۰۵ شهريور ۱۴۰۲
دقیقا آبروش واسه چی رفته؟ از گل بخودی استاد اسدی که بدتر نبود ؟ یا کمک کاری دو بازیکن تیم جمهوری اسلامی وسط بازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
به درک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
ای وای حالا چکار کنیم،نمیاد!!!!؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
پرسنال
۱۵:۲۵ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
ایران پر از استعداده که در فوتبال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
رونالدو به ایران نیاید که نیاید !
چرا این موضوع را اینقدر بزرگ می کنید ؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
به درک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۴ شهريور ۱۴۰۲
کی هست؟
۱۲۳
آخرین اخبار