دانشگاه علوم پزشکی بابل مقصد اردوی راهیان پیشرفت مازندران شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از این دانشگاه بعنوان مقصد اردوی راهیان پیشرفت در مازندران خبر داد.

دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از این دانشگاه بعنوان مقصد اردوی راهیان پیشرفت در استان مازندران خبر داد و گفت: این دانشگاه طرح راهیان پیشرفت را به‌صورت بومی طراحی کرد که مورد استقبال مدارس شهرستان و استان قرار گرفت.

او افزود: اردوی راهیان پیشرفت این دانشگاه یکی از ابتکارات دانشگاه در این برهه از زمان است که پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با تأکید بر جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه و به ویژه برای نوجوانان و جوانان طراحی و اجرا شده است.

دکتر مظفرپور گفت: هدف از اجرای این طرح خودباوری، امیدآفرینی و تقویت اراده برای ساخت ایران قوی و معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشور برای نسل جوان می‌باشد که قطعا یک روایت درست و جامع سبب می‌شود جوانان نسبت به جایگاه کشورشان در منطقه و دنیای کنونی شناختی عمیق‌تر داشته باشند.

او افزود: طرح اردوی راهیان پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی بابل با توجه به ظرفیت‌های موجود با پیوست‌های علمی، آموزشی، فرهنگی، تاریخی، محیط زیستی و اجتماعی توسط کارشناسان این دانشگاه طراحی و تدوین شد و در اختیار مدارس شهرستان بابل و استان قرار گرفت که با استقبال خوبی مواجهه شد و تقریبا تا پایان امسال برنامه اردوی نمیروزه در این دانشگاه بسته شده است.

دکتر مظفر پور با ذکر این نکته که انقلاب اسلامی خدمات بسیار زیادی برای مردم به ارمغان آورده که در نتیجه عدم معرفی درست، نسل‌های جوان و نوجوان با این خدمات و دستاورد‌ها به درستی آشنا نشده‌اند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل خود دستاورد انقلاب شکوهمند اسلامی است که از کاخ به دانشگاه تبدیل شد و بعنوان نخستین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور موجب خدمات شایانی در استان مازندران و شمال کشور شده است.

او با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل از بدو تاسیس در سال ۱۳۶۲ تاکنون بیش از ۱۵ هزار فارغ التحصیل در رشته‌های مختلف علوم پزشکی به جامعه تحویل داده است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده شامل دانشکده پزشکی، دانشکده پیراپزشکی، دانشکده دندانپزشکی، دانشکده مامایی و پرستاری رامسر، دانشکده بهداشت، دانشکده طب ایرانی، دانشکده بین الملل (پردیس خودگردان)، دانشکده توانبخشی، دانشکده مامایی و پرستاری و دانشکده داروسازی می‌باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: شرکت کنندگان در این اردو علاوه بر بهره مندی از حضور اساتید و اعضای هیات علمی از مراکز علمی همچون آزمایشگاه ها، بخش مولاژ، تشریح، سالن‌های دندان پزشکی بازدید خواهند کرد و همچنین با بنا‌های تاریخی و محیط زیست منحصر به فرد دانشگاه آشنا خواهند شد.

او افزود: حضور در مزار یادمان شهدای گمنام دانشگاه و ارائه بحث علمی DNA و بازدید از نمایشگاه شهدای دانشگاه از دیگر برنامه این اردو با پیوست فرهنگی می‌باشد.

دکتر مظفرپور گفت: مدیران مدارس شهرستان و استان می‌توانند طی مکاتبه با دبیرخانه این اردو یا تماس با شماره ۰۱۱۳۲۱۹۷۴۷۲ از خدمات اردوی راهیان پیشرفت بهره‌مند شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.