معرفی پژوهشگران به سازمان‌های اجرایی و دولتی

استاندار کرمانشاه گفت : پژوهشگران را به سازمان‌های اجرایی و دولتی متناظر معرفی می‌کنیم تا مجموعه‌های پژوهشی، ابتکارات و اختراعات حوزه‌های مختلف وارد فضای اجرایی استان شود.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در حاشیه بازدید کانون بسیج رسانه ناحیه کرمانشاه از نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان در محل پارک شاهد، نمایشگاه‌هایی که کار پژوهشی را به نمایش می‌گذارند را یکی از زیباترین جلوه‌ها توانمند‌ی‌های فرزندان استان کرمانشاه دانست و گفت : در این نمایشگاه جلوه‌های بسیار خوبی از توانمندی پژوهشگران مبتکران استان به نمایش گذاشته شده است.

وی با تأکید بر اینکه این فعالیت و پژوهش‌ها نباید در حد نمایشگاه باقی بماند، گفت: با همکاری مراجع ذی‌ربط این پژوهشگران را به سازمان‌های اجرایی و دولتی متناظر معرفی می‌کنیم تا مجموعه‌های پژوهشی، ابتکارات و اختراعات حوزه‌های مختلف وارد فضای اجرایی استان شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید در میدان واقعی از فعالیت‌های پژوهشی استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه خلاقیت‌های بسیار خوبی وجود دارد که می‌تواند در نهضت ملی مسکن در شهر و روستا و فضا‌های راه‌سازی مورد استفاده قرار گیرد. باید سازمان‌های مرتبط را آشنا کنیم.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های بنده همواره تقویت گردش توانمندی‌ها در فضای بومی استان بوده؛ فعالان استانی توانمندی‌ها را بشناسند و با قید فوریت از آن استفاده کنند.

فعالیت ۹۲ شرکت دانش‌بنیان در کرمانشاه

سیامک آزادی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: در این نمایشگاه دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌های فناور، دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و ساختار‌های پژوهشی و فناوری در ۲۵ غرفه ارائه شده است. 

وی با اشاره به ارائه بیش از ۳۰۰ محصول و دستاورد در این نمایشگاه، گفت: در حال حاضر ۹۲ شرکت از مجموع بیش از ۵۰۰ واحد فناوری که در استان کرمانشاه داریم، دانش‌بنیان است که بخشی از دستاورد‌های شرکت‌ها در این نمایشگاه ارائه شده است.

وی در توضیح ویژگی بارز این نمایشگاه نسبت به سال‌های گذشته، اضافه کرد: حداقل بیش از ۵۰ درصد محصولاتی که در نمایشگاه ارائه شده توانایی و قابلیت توسعه ویژه‌ای دارد که وارد بازار هم شده است.

آزادی افزود: حداقل ۲۰ محصول از شرکت‌هایی که در این نمایشگاه ارائه شده منحصربه فرد است که به عنوان تنها تولید کننده محصولات در کشور محسوب می‌شوند و قابیلت ویژه‌ای برای توسعه صادرات این شرکت‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری برای مردمی‌سازی دستاورد‌های پژوهش و فناورانه استان یکی از اهداف نمایشگاه امسال بود تا بتوانیم با زبان ساده به عموم مردم ارائه بدهیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان از برنامه‌ریزی‌های لازم برای صادرات محصولات شرکت‌ها سخن گفت و افزود: در تلاش هستیم توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تبدیل به راهبرد اساسی در مسیر توسعه استان شود.

وی با بیان اینکه در غرب کشور به لحاظ تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه اول را داریم، گفت: هم در حوزه کمیت و کیفیت بسیاری از شرکت‌ها درخواست‌هایی را برای راه‌اندازی خط تولید در کشور‌های حاشیه خلیج فارس، برخی از کشور‌های آفریقایی و همسایگان شمالی دارند.

آزادی ادامه داد: شرکت‌ها مرحله تولید نمونه اولیه را پشت سر گذاشته و الان در مرحله پایلوت و یا نیمه صنعتی هستند امیدواریم با تمرکز بر حوزه اولویت‌دار استان اثرگذاری ویژه‌ای در بخش اقتصاد دانش‌بنیان در فرآیند‌های توسعه‌ای استان داشته باشند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.