۳۳ درصد ارزش تولیدات کشاورزی مربوط به حوزه باغبانی است

رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۳ درصد ارزش تولیدات کشاورزی در استان مربوط به حوزه باغبانی است.

حسین برزگر در جلسه مشترک هماهنگی و تعامل بین مجموعه جهادکشاورزی استان و مجموعه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تاکید کرد: تامین معیشت به‌عنوان اولویت نخست بشریت و زندگی هر فرد است.

رئیس جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در این استان ظرفیت‌های بالای در بخش کشاورزی، دامپروری، شیلات و باغبانی به‌علت موقعیت جغرافیایی، میانگین بارندگی، شرایط کوهستانی و ارتفاع از سطح دریا وجود دارد.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون زمین‌های شیب‌دار چهارمحال و بختیاری به‌عنوان پتانسیل بالقوه برای توسعه باغات در استان به‌شمار می‌رود.

برزگر، ارزش افزوده حوزه باغبانی را سه برابر حوزه زراعت دانست و ادامه داد: هم‌اکنون کمتر از ۱۳ درصد مساحت استان باغات بوده و این در حالی است که ۳۳ درصد ارزش تولیدات کشاورزی در استان مربوط به حوزه باغبانی است.


بیشتر بخوانید


رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: سرانه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان پایین است و می‌توان با استفاده از توسعه سرمایه‌گذاری در این بخش گام موثری برای معیشت و ایجاد اشتغال پایدار فراهم کرد.

وی، میانگین درآمد و سرانه درآمد خانوار در چهارمحال و بختیاری را پایین دانست و گفت: می‌توان با هدایت منابع مالی و سرمایه‌گذاری‌ها به سمت کشاورزی، سرانه مالی و درآمد خانوار را افزایش داد.

برزگر، توجه به امنیت غذایی را یکی از مهم‌ترین سیاست‌های جهادکشاورزی اعلام و تاکید کرد: در سال ۱۳۸۹ بیش از یک میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب آب شیرین در اختیار بخش کشاورزی استان بود و نزدیک ۹۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی بود درحالیکه در سال‌جاری کمتر از ۷۵۰ میلیمترمکعب آب شیرین در اختیار بخش کشاورزی است و میزان تولیدات این بخش به بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسیده است.

وی افزود: ارتقای امنیت غذایی، ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و ارتقای بهروری سه رویکرد مهم در برنامه هفتم توسعه در بخش کشاورزی است.

برزگر، چهارمحال و بختیاری را از استان‌های محروم کشور دانست و اظهار کرد: باید برای بهبود وضعیت استان حلقه‌های زنجیره تولید در حوزه‌های گوناگون با همکاری بخش‌های مختلف به خصوص ظرفیت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی استفاده کرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای توسعه ۵۰۰ هکتار گلخانه تاکید کرد: ۲۳۰ مجوز برای راه‌اندازی گلخانه صادر و برای ۶۵۰ هکتار پروانه صادر شده است.

سید قدیر مرتضوی باباحیدری مدیرکل اموال و املاک بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هم‌اکنون واحد‌های مختلف از جمله شرکت شیر و گوشت زاگرس و دامداری مجهز، مدرن و به‌روز با شش هزار راس دام گوشتی و شیری، مجموعه صنایع لبنی پاک‌پی و مجوعه نوشیدنی بهنوش زیرمجموعه این بنیاد است.

وی تاکید کرد: برای ارائه خدمات اجتماعی نیز بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در منطقه میانکوه برنامه‌های مختلف از جمله بهسازی و بازسازی کانال‌های انتقال آب، توسعه کشاورزی در آن منطقه را در دستور کار دارد.

مرتضوی افزود: بنای توسعه فعالیت‌ها و توسعه صنایع و ظرفیت جدید در حوزه‌های مختلف کشاورزی در سطح استان با همکاری این بنیاد فراهم شده تا بنیاد سرمایه‌گذاری جدید داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار