اعتراض کشاورزان یونانی و بلغارستانی به سیاست‌های اتحادیه اروپا

در ادامه اعتراض‌های کشاورزان به سیاست‌های سختگیرانه اتحادیه اروپا، کشاورزان یونانی و بلغارستانی هم به جمع معترضان پیوستند.

 در ادامه اعتراض‌های کشاورزان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا علیه سیاست‌های کشاورزی ملی و سیاست‌های سختگیرانه اتخاذ شده از سوی این اتحادیه، کشاورزان یونانی و بلغارستانی هم روز چهارشنبه به اعتراض‌های اخیر علیه این سیاست‌ها پیوستند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، کشاورزان، دامداران و زنبورداران یونانی به طور نمادین جاده‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در مناطق مرکزی این کشور از جمله در شهر‌های مالاگارا، دِروِنی، استری مونیکا و کولورا و نیز شهر بندری ایگومنیتسا واقع در شمال غربی یونان مسدود کردند.

از جمله تقاضا‌هایی که کشاورزان معترض یونانی در جریان اعتراض‌های خود مطرح کردند می‌توان به اختصاص قیمت ارزان‌تر برای سوخت و برق مصرفی در فعالیت‌های کشاورزی، کاهش مالیات برای خوراک دام، کود و ماشین آلات‌کشاورزی و نیز بازنگری گسترده سیاست‌های کلی کشاورزی اتحادیه اروپا برای کشور‌های عضو این اتحادیه اشاره کرد.

اعتراض کشاورزان یونانی در حالی صورت می‌گیرد که کیریاکوس میتسوتاکیس نخست‌وزیر این کشور تاکید کرد که ما به هیچ گروهی اجازه نخواهیم داد از جامعه یونان باج‌خواهی کند.

همچنین خبرگزاری دولتی بی‌تی‌ای بلغارستان نیز اعلام کرد که کشاورزان بلغاری در اعتراض به سیاست‌هایی که پیروی از آن سیاست‌ها را عامل ورشکستگی بخش کشاورزی این کشور می‌دانند جاده‌های ورودی و خروجی شهر اختیمان را مسدود کردند.

تودور ژیکوف رئیس انجمن ملی تولیدکنندگان سیب زمینی (NAC) به این خبرگزاری، گفت: ما به این دلیل که در بلغارستان فقط کشاورزان هستند که باید به تنهایی هزینه‌های سیاست مشترک کشاورزی (CAP) اتحادیه اروپا و قوانین زیست‌محیطی این اتحادیه را از جیب خود بپردازند دست به اعتراض زده‌ایم.

وی در ادامه سخنان خود افزود: سیاست اتحادیه اروپا درباره واردات آزاد محصولات کشاورزی اوکراین و سایر کشور‌ها به بازار‌های اعضای این اتحادیه نیز از دیگر دلایل ما برای شرکت در اعتراضات است چرا که هزینه اجرای این سیاست اتحادیه اروپا را نیز باید کشاورزان اروپایی از جیب خود بپردازند.

 طی هفته‌های گذشته در بسیاری از کشور‌های اروپایی مثل آلمان، فرانسه و بلژیک کشاورزان به وضعیت معیشتی خود اعتراض کردند و با تراکتور‌های خود به شهر‌ها آمده‌اند که در بعضی مواقع این حرکت اعتراضی به خشونت کشیده شده است.

کشاورزان می‌گویند قوانینی که اتحادیه اروپا برای محافظت از محیط زیست بر آن‌ها تحمیل می‌کند، فعالان این حوزه را در رقابت با سایر مناطق مانند کشور‌های آمریکای لاتین یا کشور‌های اروپایی خارج از اتحادیه اروپا، ضعیف می‌کند. آن‌ها همچنین از تصویب قوانین مبهم و بروکراسی غیرضروری دولتی در کشور‌های خود شکایت دارند.

کمیسیون اروپا طرحی را برای کاهش استفاده از سموم دفع آفات در بین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تصویب کرده است که بسیاری از کشاورزان این کشور‌ها با آن مخالف هستند.

تحصن ۲ روزه کشاورزان اسپانیایی موجب شده است که دولت این کشور ۲۶۹ میلیون یورو یارانه اضافی برای ۱۴۰ هزار کشاورز اختصاص دهد.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار