مدیر کل ارتباطات استان در برنامه صف اول عنوان کرد:

بهره مندی ۷۱۵ روستای کهگیلویه و بویراحمد از شبکه اینترنت پرسرعت

هم اکنون ۹۷ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار کهگیلویه و بویراحمد به شبکه پرسرعت اینترنت و یا شبکه ملی اطلاعات متصل است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان دربرنامه صف اول شبکه دنا با اشاره به جمعیت استان بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن گفت: از مجموع جمعیت بیش از ۷۱۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد، ۵۹۴ هزار و ۷۵۲ مشترک اینترنت پر سرعت هستند.
 
محمود رادمنش افزود: به تفکیک میانگین اتصال به اینترنت پرسرعت روستا‌های استان شامل روستا‌های شهرستان باشت ۹۰/۲۸ درصد، بویراحمد ۹۵/۵ درصد، بهمئی ۹۱ درصد، چرام ۹۵/۶۵ درصد، دنا ۹۰ درصد، کهگیلویه ۹۴ درصد، گچساران ۹۶/۱۵ درصد و روستا‌های شهرستان لنده ۹۴/۱۲ درصد به اینترنت پرسرعت متصل شده‌اند.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون هزار و ۶۴۳ روستای استان کهگیلویه و بویراحمد حداقل به یک سرویس ارتباطی دسترسی دارند ادامه داد: ۹۷ درصد روستا‌های استان با احتساب تمام تکنولوژی‌ها (گران، ارزان و‌ای دی اس ال، تری جی و فور جی) به اینترنت دسترسی دارند.
 
رادمنش از وجود ۶۵۰ سایت ارتباطی در استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه کهگیلویه و بویراحمد منطقه‌ای کوهستانی است از جمله استان‌های سخت برای ایجاد سایت‌های ارتباطی در کشور به شمار می‌رود.
 
وی اضافه کرد: با وجود سخت گذر بودن تلاش می‌شود تا پایان امسال و یا سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳، ۱۰۰ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شوند.
 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در خصوص تعداد اشتراک‌های پهن باند ثابت و سیار  هم گفت: هم اکنون ۹۴۹ هزار و ۳۷۶ اشتراک با ضریب نفوذ ۱۲۵ درصد در استان وجود دارد.

وی بدون اشاره به تعداد خط‌های رایتل در استان، با بیان اینکه هم اکنون ۹۱۷ هزار و ۹۸۱ کهگیلویه و بویراحمدی دارای خط فعال اپراتور همراه اول هستند افزود: ضریب نفوذ اینترنت آنها ۱۲۳ درصد است.

رادمنش همچنین از فعال بودن ۳۳۵ هزار و ۴۲۷ خط ایرانسل با ضریب نفوذ ۴۵ در استان خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون ۲۰ شهر استان دارای پوشش اینترنت فورجی است.
 
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از مجهز بودن ۸ سایت ارتباطی با ضریب نفوذ اینترنت نسل فایو جی در شهر‌های یاسوج، دوگنبدان و باشت  خبر داد و گفت: ۹۳ درصد جاده‌های اصلی استان نیز دارای پوشش ارتباطی است.

وی همچنین از فعالیت ۲۳۰ فروشگاه خرد و متوسط اینترنتی در استان خبر داد و افزود: با وجود اینترنت شاهد ارائه خدمات اینترنتی در دورافتادهترین مناطق استان هم هستیم.

رادمنش در بخش دیگری از این گفتگوی خبری به وجود پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با ارائه ۶۰۰ خدمت به مردم اشاره کرد و گفت: اجرای کامل این طرح مردم را از تبادلات کاغذی و امضا‌های طلایی بی نیاز کرده است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از وجود ۱۷۳  دفتر پیشخوان خدمت شهری و روستایی در استان خبر داد  گفت: دراین دفاتر ۳۰۹ خدمت به مردم ارائه می‌شود.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۳ ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
به عنوان نمونه‌ شهرسوق.زیرساخت فیبرنوری ب شدت معیوب و فرسوده ای دارد.
دکل های همراه اول وقتی برق بره آنتن ب شدت ضعیف اینترنت قطع و هیچ مسوئلی پاسخگو نیست در این زمینه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۲ بهمن ۱۴۰۲
کیفیت تماس دهی موبایل همراه اول ت شهر سوق مشکلاتی دارد هر چ هم چندین ساله پیگیری میکنم بی فایده اس.فیبرنوری شهر سوق نیاز ب بازسازی دارد