محمدی با اشاره به بروز رسانی اطلاعات جدید اقتصادی خانواده‌ها پس از دو سال گفت: یارانه هیچ خانواده‌ای حذف نشده، فقط دهک بندی‌ها تغییر کرده است.

علیرضا محمدی، رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان در مصاحبه با رادیو از بروز رسانی اطلاعات رفاه ایرانیان و اعمال داده‌های جدید اقتصادی خانواده‌ها پس از دو سال خبر داد و گفت: خبر‌هایی همچون حذف سه دهک و.. شایعه است، ما بعد از دو سال در ماه گذشته، داده‌ها و اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان را بروزرسانی کردیم، یارانه هیچ عزیزی در این ماهی که هستیم حذف نشده است.

وی افزود: برخی موارد استثنا هم وجود دارد مثل این که شماره بانکی آن‌ها با مشکل مواجه می‌شود یا به دلایل فوت سرپرست خانواده یارانه به صورت خودکار قطع می‌شود. دیگر اعضای خانواده باید با مراجعه به پلیس +۱۰ مشکلشان را حل کنند تا مجدد یارانه آن‌ها برقرار شود. خیلی از افراد در سال گذشته و سال جاری مراجعه می‌کردند و به دهک شان اعتراض داشتند ما با شاخصه‌های خودمان بهبود‌هایی حاصل و نهایتا داده‌ها بروزرسانی و خیلی افراد مشکلشان مرتفع شد.

محمدی با تاکید بر این که در این بروزرسانی یارانه‌ای حذف نشده خاطرنشان کرد: اگر برخی خانواده‌ها به دهک شان اعتراض داشته باشند، می‌توانند به سامانه حمایتی ما مراجعه کنند هم دهکشان را ببینند و هم اعتراض شان را ثبت کنند، تا به مشکل آن‌ها رسیدگی شود. ما سعی می‌کنیم در شاخص‌هایی که به کار می‌گیرم یا از روش‌های وسع سنجی استفاده می‌کنیم و... جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی از هوش مصنوعی استفاده کنیم. اما قانون ما را مکلف کرده که هر شش ماه یکبار اطلاعات و داده‌ها بروزرسانی شود.

به گفته رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان، دهک شاخص اقتصادی نیست، بحث نسبی و جمعیتی است، بر اساس شاخصه‌ها این‌ها را رتبه بندی و به ده قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم که خانواده‌ها در کدام قسمت قرار بگیرند تا خیلی از دستگاه‌ها با توجه به ماموریت هایشان با توجه به دهک‌های خانواده‌ها خدماتی را به آن‌ها ارائه دهند.

محمدی تاکید کرد: بر اساس برنامه دولت به هیچ عنوان قصد حذف یارانه هیچ خانوار ایرانی را نداریم و هر آنچه که در خبر‌ها به آن‌ها اشاره می‌شود، صحیح نیست و دهک‌ها حذف نشده و یارانه خانواده‌ها حذف نمی‌شود. علاوه بر این؛ وقتی دهک‌ها را اعلام کردیم و داده‌ها را بروزرسانی کردیم تا شش ماه دیگر جابه جایی نخواهیم داشت، اما اگر خانواده‌ای در رفتار مالی شان تغییراتی داشته باشند، می‌توانند در سامانه تغییرات را ثبت کنند تا در دهک بندی بعدی لحاظ شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۷ ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
یارانه،مارابدهین،مامشکل،داریم،خرج،ازاین،می،گذرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۷ ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
سلام
اقا این چه وضعشه بخدا، چرا یک شبه یک تصمیمی میگیرن برای 80 میلیون نفر که مثلا زمان واریز یارانه ها تغییر کنه!!! چرا از چند ماه قبل تر مردم رو خبر نمیکنین!!؟؟
مگر قرار نشده بود که تصمیمات یک شبه گرفته نشه...
اینقدر بی درایت و ... هستن مسولای مربوطه:؟؟
بابا خیلی ها روی زمان واریز این پول لعنتی حساب کردن، با این تغییرات، تمام برنامه ریزی هاشون بهم خورده، نمیدونن چیکار کنن!!
چرا اینقدر بی فکرن این مسولای سازمان هدفمندی یارانه ها ...!!! چرا مردم رو آدم حساب نمیکنن!!! گند بخوره به مسولای مربوطش...
چرا یکی نیومد بگه زودتر اطلاع رسانی میکردین به مردم تا حساب کتاب زندگیشون بهم نخوره!!!
چند ماه باید زودتر به مردم میگفتن نه که دوهفته قبل واریز یارانه بهمن ماه...
یک نفر خبرنگار پیدا میشه ایا این حرفا و شکایات و انتقادا رو به گوش وزیری، رییس جمهوری، معاون اولی برسونه تا پدر رییس سازمان هدفمندی رو دربیاره؟
گفتن 30 هر ماه یارانه واریز میشه، کو..؟
لابد از یکم میشه برداشت کرد!!!
مردم رو مسخره کردن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
یارانه حذف نشده اما یک ماه آن غیب شده!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
آیا از هزینه های درمان و نگهداری یک معلولِ نخاعی اطلاع دارید؟؟؟؟؟از هزینه های زخم بستر بگیر که سالانه بیش از صد مطلیون هزینه برمیداره تا هزینه های متعددِ دیگر مثل نلاتون ،پوشک،ویلچر،تشک برقی،تخت ،فیزیوتراپی،کاردرمانی،و...............
بنابراین یک معلول شدید حتی اگر سپرده ای هم داشته باشد(اگر) برای تامین این هزینهای کمرشکن می باشد و شما نباید به صرف این سپرده بانکی دهک آن را بالاببرید
اساسا فقط املاک و مسکن و خودرو باید ملاک دهک بندی دولت باشد نه سپرده بانکی که برای تامین هزینه های زندگی و مبلغ رهن منزل مردم است که هرسال داره دوسه برابر میشود!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
خبرنگاران جوان لطفا پیگیری کنید ما بایه حقوق کارمندی با سه تا بچه چرا دهکمون نه آیا میشه اعتراض زد واقعا اطراف ما همه وضع ها خوبه ولی دهکشون پایینه اصلا برام قابل توجیح نیست
ولی با این همه مشکلات رای میدهیم مگه اونایی که رفتن شهید شدن یارانه میگرفتن که حالا با یه یارانه رای ندهیم پس به امید خدا پای صندوق های رای حاضر میشویم رای میدهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۰ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
خوشبحال شما که از بیکاری دهک تعویض و تاریخ تغییر میدین و ملت را حیرون چهار ریال پول مفت میکنین
اینم رسمش نشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
چرا۲۲۰تومن فجرانه را بمن ندادید؟؟؟؟من نه خونه دارم نه ماشین
مستاجر هم هستم
فقط مبلغی سپرده کردم برای رهنه ساله بعد
شماباید فقط مسکن و خودرو را ملاک عمل قرار دهید نه سپرده بانکی که برای رهن یا گزراندنه معیشته ملت هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
به هر حال ما رای نمیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
بررسی کردن حقوق ماهانه زیر 15 میلیون تومان زیر خط فقر به عبارتی هر حقوق بگیری با این مبلغ دریافتی تمام حقوق دریافتی آن کفاف دخل خرج مایحتاج یک خانوار در ماه است ته آن چیزی باقی نمی ماند امروز اعلام کردند معافیت مالیاتی برای حقوق و درآمد زیر 12 میلیون تومان و بالای 12 میلیون مالیات کسر خواهد شد!!!!!!!!!!!!!!! این است عدالت در مدیریت مالیات ستانی زیر خط فقر باشی مالیات بدی اما مرفهان فرار از مالیات همین عدالت در دهک بندی خانوار ها ملاک شده!!!
United States of America
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
ی چند سالیییی بود که معیشتی دهم هر ماه میومده ۲۰ هر ماه یارانه مبومد دست دولت درد نکنه خدا هر چی میخواین بتون بده که حقوق مون واریز شد حالا بینمیم عید هامون کی واریز میش
United States of America
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
ی چند سالیییی بود که معیشتی دهم هر ماه میومده ۲۰ هر ماه یارانه مبومد دست دولت درد نکنه خدا هر چی میخواین بتون بده که حقوق مون واریز شد حالا بینمیم عید هامون کی واریز میش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
یارانه هیچ کسی رو قطع نکنید چون همه ایرانین
United States of America
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
روزنامه خبر اومده مردیییی چون نداشت هزینه عمل چشم که ۸۰ میلیون بود پرداخت کنه دست به خودکشیییی زد و به زندگی خود پایان داد بدبخت بیچاره پول نداشته
United States of America
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
روزنامه خبر اومده مردیییی چون نداشت هزینه عمل چشم که ۸۰ میلیون بود پرداخت کنه دست به خودکشیییی زد و به زندگی خود پایان داد بدبخت بیچاره پول نداشته
United States of America
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
در روز نامه خبر اومده خبر جنجالی پسر قالیباف که به کانادا رفت
آخرین اخبار