پیام وزیر بهداشت به اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت

عین اللهی، تاثیر تغییرات آب و هوایی بر حوزه سلامت و گرم شدن زمین را در افزایش بیماری‌های واگیر و غیر واگیر مرتبط با تغییرات اقلیم، موثر عنوان کرد.

متن کامل پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است.

بسم االه الرحمن الرحیم

تلاقی مسائل مرتبط با تغییرات آب و هوایی و حوزه سلامت و محیط زیست بسیار با اهمیت است. تغییرات اقلیمی بر سلامت زیستمندان تأثیر بسزایی دارد، گرم شدن زمین و رویداد‌های شدید آب و هوایی می‌توانند بیماری‌های واگیر و غیر واگیر مرتبط با تغییرات اقلیم را افزایش دهد.

همچنین، افزایش بلایا و حوادثی همچون سیل و خشکسالی نیز باعث صدمات جدی به سلامتی و زیرساخت‌های حیاتی شده است. افزایش هزینه‌های اقتصادی نیز قابل توجه است و همکاری جهانی برای کاهش اثرات این تغییرات الزامی است. ایجاد تاب آوری و توسعه سیاست‌های مبتنی بر علم می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

در همین راستا، اقدام شایسته مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی دزفول، در برپایی اولین کنگره ملی تغییرات اقلیم و سلامت، به عنوان یک دانشگاه پیشتاز رسالتی حیاتی در راستای مطرح کردن دغدغه‌ها و چالش‌های اصلی مرتبط با این مهم ایفا می‌کند.

با عنایت به اینکه این موضوع یک چالش جهانی است، انتظار می‌رود دانشگاهیان، اندیشمندان، مدیران و فعالان این حوزه دست در دست یکدیگر، هم در حوزه تحقیقات و پژوهش و هم در حوزه اجرا، گام‌های هماهنگ و عملیاتی، در مقیاس منطقه‌ای بردارند.

گفتنی است، این پیام توسط دکتر پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کنگره قرائت شد.

کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت با حضور اندیشمندان این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

برچسب ها: تغییر اقلیم ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار