در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی درباره امام‌جمعه موقت تهران، او در نامه‌ای به دادستان تهران به این ادعا واکنش نشان داد.

در پی انتشار ادعایی در فضای مجازی درباره آیت‌الله صدیقی، او در نامه‌ای به دادستان تهران به این ادعا واکنش نشان داد و خواستار رسیدگی شد.

طبق این ادعا که صحت آن هنوز به تایید مقامات قضایی نرسیده، حوزه علمیه امام خمینی در منطقه ازگل تهران که تحت تولیت آیت‌الله صدیقی اداره می‌شود، باغی به مساحت ۴۲۰۰ متر داشته که آبان امسال، اسناد مالکیت این باغ به نام "موسسه غیرتجاری پیروان اندیشه‌های قائم" ثبت می‌شود که مالکان آن آیت‌الله صدیقی و چند تن از دوستان و بستگان او هستند.

 متن نامه آیت‌الله صدیقی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران
سلام علیکم
معروض می‌دارد، حوزه علمیه امام خمینی (ره) در چارچوب اساسنامه خود، سال‌ها قبل برای تمهید ورود نوجوانان و دانش آموزان علاقمند به آموختن دروس دینی وحوزوی تصمیم به تاسیس مجموعه آموزشی و فرهنگی پیش حوزوی گرفته و برای تاسیس این مرکز اقدام به اخذ مجوز‌های قانونی لازم نمود. بر همین اساس لازم بود تا موسسه‌ای وابسته به حوزه علمیه امام خمینی تاسیس گردد و بخشی از زمین متعلق به حوزه برای ایجاد این مرکز پیش حوزوی به آن موسسه منتقل شود. بر این اساس فردی به نام آقای **** که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده، مسئول پیگیری و انجام امور ثبت اداری موسسه شد. اما متاسفانه فرد مذکور با سوء استفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است؛ بنابراین موسسه ثبت شده به کیفیتی که در رسانه‌ها انتشار یافت، بدون اطلاع اینجانب ومدیریت حوزه و بر خلاف اهداف مصوب آن به ثبت رسیده است؛ لذا اینجانب کاظم صدیقی از جایگاه تولیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) و به عنوان یک شهروند، بدون در نظر گرفته شدن سوابق قضایی و عناوین سیاسی اجتماعی استدعا دارم نسبت به ثبت شکایت رسمی از فرد مذکور و دیگر نقش آفرینان در این فقره، با عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام فرموده تا ابعاد این مساله برای عموم‌مردم عزیز ایران، خاصه مومنین روشن و شفاف شود.

منبع: همشهری آنلاین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۰۹ فروردين ۱۴۰۳
دروغ ؟
Germany
ناشناس
۲۰:۵۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۳
عذر بدتر از گناه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۰۲ فروردين ۱۴۰۳
اگر حرف شما رو در حالت خیلی خوشبینانه هم قبول کنیم، تویی که توان مراقبت، نظارت و اداره زیر مجموعه خودت رو نداری بیخود میکنی که مسئولیت قبول میکنی.
Iran (Islamic Republic of)
اسد
۱۳:۱۴ ۰۲ فروردين ۱۴۰۳
گیرم که خلق را بطریقتی فریفتید ، با دادار دهر چه می کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
این شد تجربه. از این قبیل کارها در آستان قدس و هلدینگ یاس هم داشتیم. من یک پیشنهاد دارم. کلیه شرکتها، موسسات ، نهادهای عام المنفعه با برخوردار از کثرت ذی نفعان هستند اساسنامه و روال کاری شون از طرف قوه قضاییه پایش بشه و باید طبق اساسنامه واحد از نظر حق امضا و مدیریت دارایی و انتقال باشند و امکان واگذاری نداشته باشند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۱ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
دیگه مردم عادت کردند. بیخیال
خودتو خیلی اذیت نکن
United States of America
ناشناس
۲۳:۳۰ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
خیاط هم در کوزه افتاد عسل شیرین دنیا کرامات را شیرین تر کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
خداوند از سرتقصیرات کسانی که این مردخدارو به این مرحله ازشرمساری رساندن نگذره وجوابشونو بده
Germany
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
مرد خدا ما هستیم که از صبح تا شب داریم کار میکنیم نون حلال میبریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۴ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
خجالتم خوب چیزیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۵ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
خواهرم امضامو جعل کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
آبروی دین و اسلام رو تو کل دنیا بردید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
حقوق یک میلیاردی رو چی میگی؟
بخدا پشت این آدم دیگه نماز خوندن جایز نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
برای هر نمازی چند صد میلیون پول می‌گیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۳ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
اصلا به فکر مشکلات مردم نیستند ، گوشت کیلو ۶۵۰ هزار تومن. کفش جفتی ۲ میلیون تومن . شلوار ۱ میلیون تومن . ...
Iran (Islamic Republic of)
پرسنال
۱۱:۳۵ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
هر وقت یوسف سلامی رو دیدید که با یه نفر در مورد تکذیب تهمت، اختراع یه چیزی مصاحبه میکنه یا گزارش تهیه میکنه، حواستون رو جمع کنین. مثل مصاحبه با اون آقایی که جهیزیه دخترش سوخته بود، یا مستعان 110.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
یا مصاحبه اش با چندتا خانوم در فروشگاه که با مبلغ سیصد هزار تومان میشه چه اقلام خوراکی ای را میشه خرید و تازه پول هم اضافه آورد و میتوان پس انذازهم کرد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۵ ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
افرین من یادمه یکی از اون خانوم ها سمت دولیتم داشت ، لبخندم میزدن ،وای من کل خریدای خونه با ۳۰۰ تون انجام دادم اضافه اومده خخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۸ اسفند ۱۴۰۲
توی اسم این موسسه یک نکته عجیب داره
موسسه غیر تجاری
موسسه فرهنگی که ذکر شده غیر تجاری سهامش چیه که سهام دار داشته باشه!!!!!!!!!!؟؟؟؟
آخرین اخبار