رشد ۳.۲ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۳.۲ درصدی تولید گوشت قرمزدر واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان طی سال گذشته خبر داد.

محمد میربابایی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۳ هزار و ۱۱۷ تن گوشت قرمز در واحد‌های صنعتی دامپروری فعال استان تولید شده است.

وی اظهار داشت: این میزان گوشت قرمز تولید شده در مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که ۳۲ هزار و ۸۲ تن بوده ۳.۲ درصد رشد داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین طی اسفند ماه سال گذشته، ۲ هزار و ۶۱۷ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار