اجرای طرح ایجاد مشاغل صنایع دستی شهید جمهور در فارس

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس گفت: طرح تغییر و ایجاد مشاغل به صنایع دستی مزین به نام شهید آیت الله رییسی در فارس کلید خورد.

محمد ثابت اقلیدی با بیان اینکه شهید آیت‌الله رئیسی عمر و زندگی خود را شبانه روز وقف به مردم کرده بود، گفت: اقدامات و عملکرد مردمی شهید جمهور در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برکسی پوشیده نیست و این مهم مسیر راهی را برای ارتقا سطح خدمت‌رسانی بیشتر به عموم مردم فراهم کرده است که در این راستا طرحی با موضوعیت توسعه و ترویج صنایع دستی در فارس اجرا می‌شود. 

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، تاکید کرد: طرح ایجاد مشاغل صنایع دستی شهید جمهور در فارس که مزین به نام شهید آیت‌الله رئیسی است با هدف کارآفرینی، توسعه، ترویج و رونق تولید صنایع دستی به صورت پایلوت در شهرستان خرامه اجرا می‌شود.

به گفته ثابت اقلیدی در واقع این طرح تاکیدی بر آموزش، ترویج، بازارسازی و تجارت انواع رشته‌های صنایع دستی و هنر‌های سنتی بنابر علایق و سلایق مردم شهرستان خرامه دارد.

او با بیان اینکه رونق تولید و فراهم‌سازی زمینه آشنایی مردم شهرستان با هنر‌های سنتی و کسب درآمد و رونق اقتصادی از اهداف مهم این طرح است، افزود: اجرای طرح تغییر و ایجاد مشاغل به صنایع دستی در واقع عمل به منویات مقام معظم رهبری و شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" است.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس در خصوص پایلوت شدن شهرستان خرامه برای اجرای طرح مذکور، گفت: با توجه به اینکه کشاورزی در این شهرستان رونق داشته، اما در سال‌ها به دلیل خشکسالی‌ها عملا کشاورزی به‌ویژه تولید برنج در منطقه حذف شده از این رو تغییر مشاغل به صنایع دستی تبدیل به فرصت خواهد شد.

او ادامه داد: بی‌تردید تولید و فروش صنایع دستی فرصت طلایی برای رونق اقتصادی مردم منطقه خواهد بود، چرا که سرمایه‌گذاری در این حوزه به مراتب کمتر از دیگر مشاغل است و از طرفی با بازار یابی دقیق و فروش محصولات این هنر صنعت سودآوری بالایی دارد.

ثابت اقلیدی ادامه داد: هنرهایی، چون دست بافته‌های داری، خاتم، میناکاری و ... از جمله صنایع دستی شاخصی هستند که در این طرح آموزش داده می‌شوند.

گفتنی است، شهرستان خرامه در جنوب غربی استان فارس واقع شده و از شمال به شهر ستان ارسنجان و از غرب به شیراز و از جنوب به شهر ستان سروستان و از شرق به شهرستان نی‌ریز محدود می‌شود.

صنایع دستی این شهرستان گبه‌بافی، قالی‌بافی و گیوه‌دوزی است و از آثار تاریخی و گردشگری این شهرستان نیز می‌توان به حمام کهنه، چهار طاقی، قلعه بهرام گور، کاروانسرای دیودان، تالاب کمجان و ... اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار