مقام ارشد شورای امنیت ملی آمریکا با بیان اینکه چرخ سانتریفیوژ‌ها در ایران در چرخش است، گفت آمریکا سعی دارد از مسیر دیپلماتیک «جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را بگیرد.»

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی آمریکا گفت ایالات متحده مایل است که در مسئله هسته‌ای ایران، راهکار مذاکره را برای حل‌وفصل مناقشات در پیش گیرد.

کربی در حاشیه اجلاس سران ناتو در واشنگتن گفت: «می‌دانیم که چرخ سانتریفیوژ‌ها در ایران می‌چرخد. رئیس‌جمهور جو بایدن به وضوح گفته است که اجازه نمی‌دهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. واضح است که ترجیح می‌دهیم از راه دیپلماسی به این هدف دست یابیم.»

کربی این اظهارات را در حالی مطرح کرد که به اذعان رسانه متبوع خبرنگار حاضر در مصاحبه، ایران بار‌ها اعلام کرده است به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و آن را مغایر با سیاست‌های کلی خود می‌داند.

این مقام آمریکایی ضمن طرح این ادعا که ایالات متحده مایل به مذاکره است، با بیان اینکه در حال حاضر چنین راه دیپلماتیکی وجود ندارد، گفت: «در آینده نزدیک، مسیری برای رسیدن به مذاکره درباره توافق هسته‌ای نمی‌بینم.»

کربی همچنین مدعی شد واشنگتن انتظار ندارد با روی کار آمدن «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران، تغییری در رفتار تهران در زمینه هسته‌ای و تمایل به مذاکره اتفاق بیافتد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۲۳ تير ۱۴۰۳
شرم آور و تاسف بار است که از سال 1392 تاکنون مشکل برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران حل وفصل نشده است.

شرم آور و تاسف بار است که از سال 1394 تاکنون مشکل توافق هسته‌ای ایران حل وفصل نشده است.

شرم آور و تاسف بار است که از سال 1394 تاکنون مشکل برجام حل وفصل نشده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۲۳ تير ۱۴۰۳
واشنگتن: ایالات متحده مایل به مذاکره با ایران است/ و باز هم 100 درصد فقط دروغ است و این در حالی است که آمریکا در سال 1397 به صورت غیر قانونی و از توافق هسته ای و برجام خارج شده است و هم منشور سازمان ملل را نقض کرده است.
Iran (Islamic Republic of)
کشورهایی که بمب اتمی در اختیار دارند هیچ گونه حق صلاحیت گفت وگو و مذاکره در مورد برنامه هسته ای ایران را دارند.
۱۴:۴۵ ۲۳ تير ۱۴۰۳
کشورهایی که بمب اتمی در اختیار دارند هیچ گونه حق صلاحیت گفت وگو و مذاکره در مورد برنامه هسته ای ایران را دارند.
Iran (Islamic Republic of)
یارمحمدی
۱۳:۲۴ ۲۳ تير ۱۴۰۳
سر همه ما رو با مذاکرات و دیپلماسی گرم میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۲۳ تير ۱۴۰۳
آمریکا مورد اعتماد ما نیست و از سال 1357 تاکنون هم نبوده است. گفت وگو و مذاکره با آمریکا 100 درصد فقط غلط و اشتباه است.
غرب مورد اعتماد ما نیست و از سال 1357 تاکنون هم نبوده است. گفت وگو و مذاکره با غرب 100 درصد فقط غلط و اشتباه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۰ ۲۳ تير ۱۴۰۳
از روی ناچاری دروغ میگه والا ترجیحشون انداختن بمب هیدروژنی رو تهرانه
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۰۰:۳۱ ۲۳ تير ۱۴۰۳
مگر چاره دیگری هم دارید ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۰ ۲۳ تير ۱۴۰۳
انشاالله به کوری چشم کاسبان تحریم توافق در راه است با منتخب ملت ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۰ ۲۳ تير ۱۴۰۳
چرا امریکا اینقدر شل کن سفت کن داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۶ ۲۲ تير ۱۴۰۳
از دروغ گفتن و تهمت زدن به کشورهای مستقل خسته نشدید؟چرا نمی گذارید ملت‌ها در آرامش در کنار هم زندگی کنند؟چرا شما آمریکایی همیشه به دنبال دزدی و چپاول و غارت کشورها هستید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۲ ۲۳ تير ۱۴۰۳
جز راهزنی چیز دیگری بلد نیستند.
چونکه پدر و مادر نداشتن که تربیت شون کنه...!
کشوری به اصطلاح آزاد !!!
بی بندوباری را با آزادی اشتباه گرفتن...!
غاصبین سرزمین سرخپوستان...
ولد زناهای بی ریشه و بی اصل و نسب...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۲ تير ۱۴۰۳
فکر میکنم چند هفته که گفته بودن تا ساخت بمب هسته ای فاصله داریم یعنی کمتر از یک ماه منظورشون بود پس چرا باز هم دارن میگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۲ تير ۱۴۰۳
غلط دیگری هم نمی تونید بکنید.
Finland
علی
۲۳:۱۶ ۲۲ تير ۱۴۰۳
دوباره ظریف پیداش شد این‌ها به هوس افتادند ،مثل اینکه دفعه اول خیلی مزه کرده ،نه جانم ظریف خیلی باید خوش شانس باشه که بیاد وزیر بشه واز مجلس رأی اعتماد بگیرد ،اگه مجلس دو باره رأی اعتماد بده ،باید گفت فاتحه و صلوات.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۳ ۲۳ تير ۱۴۰۳
قانونی به تصویب مجلس رسیده که 2 تابعیتی ها نمی‌توانند رجال سیاسی باشند.
حتی مدیر هم نمی‌توانند بشوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۷ ۲۲ تير ۱۴۰۳
یانکی های آشغال قدرت ایران شما رو وادار کردده که بگید ترجیح شما دیپلماسیه. وگرنه ایران رو به روز لیبی تبدیل میکردین. مرگ بر یانکی کثافت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۲۲ تير ۱۴۰۳
این امریکا هم یکی به نعل میزنه یکی به میخ
بخواد اینطوری پیش بره انگار سر کار هستیم
آخرین اخبار