معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در اولین سخنرانی پس از شهادت سید حسن نصرالله، تاکید کرد راه مقاومت ادامه دارد و پیروزی نصیب آن خواهد شد.

شیخ نعیم قاسم، معاون شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در اولین سخنرانی خود بعد از شهادت او خطاب به شهید نصرالله گفت که به دلیل اقدامات او و تدابیرش همه نیروهای مقاومت به کار خود مشغولند و علی‌رغم فقدان برخی از رهبران حزب الله خللی در درگیری با رژیم صهیونیستی وارد نشده است.

شیخ نعیم قاسم افزود: کادرهای حزب جایگزین دارند و وقتی یکی از رهبران شهید می‌شود ما آنها را جایگزین می‌کنیم. ما در اسرع وقت یک دبیرکل برای جنبش انتخاب خواهیم کرد. مطمئن باشید که گزینه‌های ما یکی هستند زیرا ما یک قلب هستیم.

او افزود: اگر تاکنون این مسئله طول کشیده به این دلیل است که ما درحال بررسی همه جوانب هستیم. از همه گروه‌های لبنانی که وحدت ملی را نشان دادند تشکر می‌کنیم. از همه مردم و دولت تشکر می‌کنیم. ما به نتیجه مورد نظر خواهیم رسید. ما در یک مرکب سواریم، پیروزی از آن ماست مطمئن باشید.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه سخنان خود شهادت علی کرکی فرمانده جهادی حزب‌الله و شیخ نبیل قاووق عضو شورای مرکزی این جنبش را نیز تسلیت گفته و خطاب به آن‌ها اعلام کرد: به برادرانمان که به شهادت رسیدند، تبریک می‌گوییم. ای مجاهدان، شما مصداق بارز آیه «منهم من قضی نحبه ومنهم من ینتظر وما بدلوا تبدیلاً» هستید.

این مقام حزب الله تاکید کرد: عملیات‌های حزب الله لبنان را زیر نظر داشته باشید و ببینید که شدت حملات حزب الله لبنان هرگز کمتر نشده است. حزب الله روز گذشته تنها با یک موشک که به سوی حیفا پرتاب شد، یک میلیون صهیونیست را راهی پناهگاه کرد.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: در صورتی که رژیم صهیونیستی جرات ورود زمینی به اراضی لبنان را به خود بدهد، باید بداند که نیروهای حزب الله لبنان برای مواجهه زمینی برابر آنها در آمادگی کامل قرار دارند. توانایی ما زیاد است و دشمن به دلیل ناتوانی در برهم زدن قابلیت‌های ما درحال دیوانگی است. ای مردم فداکار لبنان به شما اطمینان می‌دهیم همانطور که در جنگ سی و سه روزه پیروز شدیم امروز نیز پیروز خواهیم شد.

شیخ نعیم قاسم افزود: دشمن اسرائیلی به تمام مناطق و روستاهای لبنان حمله می‌کند تا جایی که هیچ خانه‌ای بدون تأثیر تجاوز بر آن باقی نماند. با این کار قصد دارد بین مقاومت و مردم فاصله بیاندازد. آمریکا با اسرائیل در همه کشتارهایش مشارکت دارد و از هر گونه حمایت رسانه‌ای و سیاسی و با همه معیارها از آن حمایت می‌کند. اگر اسرائیل معتقد است که با تجاوز به اهداف خود می‌رسد، دچار توهم شده است.

معاون دبیرکل حزب الله لبنان در پایان تاکید کرد که این جنبش برای مبارزه با رژیم صهیونیستی هر چه را که در اختیار دارد به کار خواهد گرفت.

مترجم: مینا عظیمی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۱۱ مهر ۱۴۰۳
جانم فدای سیدعلی ، جانم فدای ایران ، جانم فدای مقاومت ، مرگ بر اسراییل و آمریکا و انگلیس و فرانسه و سایر دول سلطه گر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۱ مهر ۱۴۰۳
ما سید حسن نصرالله های زیاد داریم و دشمن فکر نکند با حذف افراد به مقاصد خود می‌رسند ، کور خوانده اید یکی جوانتر و با ایده‌ای جدیدتر جایگزین میشود به حول و قوه الهی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۶ ۱۰ مهر ۱۴۰۳
انشاءالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۸ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
پس چرا ایران به لبنان و یمنی ها موشک داده چرا پدافند هوایی مثل اس ۳۰۰ و یا باور ۳۷۳ نمیده که موشکهای اف ۳۵ رو رهگیری وخنثی کنند اگر الان داده بود سید حسن نصرالله شهیو نمیشد
Iran (Islamic Republic of)
ولی
۲۳:۲۳ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
نه به جنگ !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
مرگ بر آمریکای جهان خور ،و درود بر شهدای اول انقلاب تا الان همه در رکاب ائمه جماعت در خیابان‌ها فریاد مرگ بر امریکا و مرگ بر اسراییل را سر میدهیم تا مشت محکمی باشد به دهان ابر قدرت های متجاوز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
مرگ بر آمریکای جهان خور ،و درود بر شهدای اول انقلاب تا الان همه در رکاب ائمه جماعت در خیابان‌ها فریاد مرگ بر امریکا و مرگ بر اسراییل را سر میدهیم تا مشت محکمی باشد به دهان ابر قدرت های متجاوز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
مواظب جاسوسان وخائنین اطراف باشید
United States of America
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
انشاالله با پیروزی مقاومت می به خون شهید خواهیم برد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۸ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
ما شاید اسرائیل را نتوانیم بزنیم
چرا کشتی های حامل سوختش را نمی‌زنیم چرا هواپیما ها به مقصد اسرائیل را نمی‌زنیم یا آرامکو را نمی‌زنیم به جای زدن اسرائیل اینها رو بزنید جنگ یه هفته تمام میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۵ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
وعده صادق. ما اگر از خود دفاع نکنیم و از منافعمان دفاع نکنیم صهیون وقیح تر میشه. پیشگویی های آخرالزمانی دو طرف میگن ما ایرانی ها اونا رو نابود میکنیم.
Iran (Islamic Republic of)
آرش
۱۹:۵۰ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
جانم فدای اسلام، جانم فدای ایران، دشمن بداند تا پای جان ایستاده ایم،پای اعتقاداتمان هستم و برای شکوه کشورم چون آرش تیری بر قلب تاریک دشمن خواهم پرتاب خواهم کرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
انشاالله
پیروزی از آن حزب‌الله است
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۴۵ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
درود و رحمت خداوند بزرگ بر تمامی شهیدان و رزمندگان و نیروهای مقاومت
ان‌شاءالله خداوند بزرگ با دست های توانمند تمامی رزمندگان اسلام و نیروهای مقاومت تمامی دشمنان و بدخواهان اسلام و شیعیان و کشور عزیزمان ایران اسلامی بزرگ را خوار و دلیل و کلا نابود بفرماید.
(( الهی آمین یا رب العالمین ))
لبیک یاالله.
لبیک یا محمد.
لبیک یاحسین.
لبیک یا خامنه ای.
لبیک یا ایران اسلامی بزرگ.
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۴ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
سلامو درود نطر بتده این است که همچین شخصیت های از قبل باید بدانند که هدف اسراعیل و موساد هستند و هرگز نباید همچین دفترهای سیاسی وقرارهای داخل ساختمان که راحت بشود باموشک و بمب تخریب شوند باشند اگر این ساختمان زیر زمین بود هرگز همچین اتفاقی نمیافتاد
۱۲۳
آخرین اخبار