نایب رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور گفت: اگر به اسرائیل پاسخ ندهیم و انتقام نگیریم، «پررو» می‌شود؛ باید یک جایی سر این افعی را به سنگ کوبید تا خیال مردم و دولت‌های منطقه نیز راحت شود.

حجت‌الاسلام قاسم روانبخش نایب رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور، با اشاره به عملیات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران گفت: عملیات وعده صادق ۲ به دلیل تجاوز اسرائیل به خاک ایران و به شهادت رسیدن شهید هنیه در تهران انجام شد، چون باید اسرائیل تنبیه می‌شد.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی در شرایطی به خاک ایران تجاوز کرد که مهمان‌هایی به کشورمان برای شرکت در مراسم تحلیف و سوگند رئیس‌جمهور در مجلس آمده بودند و از جمله آن شهید هنیه بود لذا طبق قواعد و قوانین بین‌المللی عملیات وعده صادق ۲ حق قانونی کشور ما بود و براساس همین قوانین اسرائیل حق حمله به کشورمان را نداشت.

نماینده قم در مجلس بیان کرد: رژیم صهیونیستی با زیرپاگذاشتن قوانین بین‌المللی به کشور ما حمله کرد اکنون این حق ماست که به تجاوز این رژیم پاسخ دهیم. باید سازمان‌های بین‌المللی، کشور‌های منطقه و دولت‌های آزاده جهان از پاسخ ایران به اسرائیل حمایت کنند.

وی افزود: اگر به اسرائیل پاسخ ندهیم و انتقام نگیریم، «پررو» می‌شود؛ امروز به خاک ایران و فردا به خاک سوریه تجاوز می‌کند و با این تجاوزات بقیه کشور‌های منطقه هم در امان نمی‌مانند پس باید یک جایی سر این افعی را به سنگ کوبید تا خیال مردم و دولت‌های منطقه نیز راحت شود.

روانبخش در پایان گفت: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی براساس بیانات مقام معظم رهبری بدون تعلل و شتابزدگی است و با برنامه و کاملا حساب شده عمل می‌شود تا نتیجه بگیریم؛ نتیجه همان است که حضرت آقا فرمودند که به دشمن بفهمانید قدرت جمهوری اسلامی چیست و این کشور چه کشوری است تا دیگر هوس تجاوز به کشورمان را نداشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
ریاکاری اردوغان: از خدا می‌خواهیم اسرائیل را نابود کند
يک عضو حزب سعادت ترکيه به دعایی که اردوغان رئيس‌ جمهور اين کشور در يک سخنرانی عمومی براي نابودی اسرائيل کرد واکنش نشان داد.
تاریخ: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۵
به گزارش بولتن نیوز ، يک عضو حزب سعادت ترکيه به دعایی که اردوغان رئيس‌ جمهور اين کشور در يک سخنرانی عمومی براي نابودی اسرائيل کرد واکنش نشان داد.

رجب طيب اردوغان گفته بود: «ما به اسم شريف خدا که قهار است از خدا می‌خواهيم اسرائيل را نابود کند».

اين عضو حزب سعادت در اجتماع بزرگ فعالان سياسی خطاب به اردوغان گفت: شما از پايگاه خود امنيت اسرائيل را تأمين می‌کنيد، صادرات نفت به اسرائيل را ادامه می‌دهيد، برق اسرائيل را تأمين مي‌کنيد، مواد غذایی به اسرائيل می‌فرستيد، می‌گوئيد تجارت با اسرائيل را متوقف کرده‌ايم ولی پشت‌ پرده مسير کشتی‌ها را تغيير داده‌ايد و به تجارت با اسرائيل ادامه می‌دهيد، با اين‌حال از خدا انتظار داريد اسرائيل را نابود کند؟

خدا اسرائيل را به همراه کسانی که با وجود اين‌همه ظلم اسرائيل در يک‌سال اخير هنوز همکاری با اسرائيل را ادامه می‌دهند، نابود کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
حمله پهپادی حزب الله، نتانیاهو را فراری داد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۱:۴۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
فعلا که رییس جمهورمون واداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۴ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
صبح بخیر
Iran (Islamic Republic of)
ک
۱۸:۰۲ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
همه جنگها طرف اصلی آمریکاست در اوکراین در فلسطین نتانیاهو نوچه آمریکاست حتی مردم عادی واردش اشغالگران قربانی زیاده خواهی آمریکاست این جنگ را اتاق جنگ آمریکا هدایت میکند
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۷:۵۵ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
این چه کلمه ای هست استفاده می‌کنی جنگ پرورئی یا روکن کنی نیست مشغله فرات ازاین حرفهاست الان بیشتر شبیه جنگ ادیان است بین اسلام کفراست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
شعار مرگ بر آمریکا، شعار مرگ بر ظلم و جنایت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
ایران در زمان مناسب پاسخ درستی به رژیم صهیونیستی می‌دهد
عملیات وعده صادق ۳ انجام خواهد شد.
برخی کشورهای عربی به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
حوزه های علمیه دوتا لشگر ازاونجا وفرزندانشان به فرماندهی روانبخش آماده وتجهیزات کنند تا جلوی پررویی اسرائیل را بگیرند فرزندان این ملت شهید شوند شما وبچه هایتان دنبال مناصب این ظالمانه هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
ملت جلوی بی لیاقتی ومفتخوری شماها نایستادند پرورترشده اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۱ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
متاسفانه آمریکا و اسرائیل تمام منطقه رو گرفتن و ما هنوز دلمون رو به اعراب خوش کردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
انشالله بزودی شاهد نابودی دشمنان ایران و ظالمان ستم گرب دست خداوند بزرگ و صبورخواهیم بود
Iran (Islamic Republic of)
بیش از ۲۶ هزار موشک توسط حزب الله لنبان به اسرائیل شلیک شده است و باز هم خیلی کم است
۱۳:۰۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
بیش از ۲۶ هزار موشک توسط حزب الله لنبان به اسرائیل شلیک شده است و باز هم خیلی کم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
حزب الله، چهار شهرک اسرائیلی را هدف قرار داد!
Iran (Islamic Republic of)
خبر فوری؛ ایران آماده بزرگترین حمله تاریخ علیه اسرائیل می‌شود (۱۳ آبان ۱۴۰۳)
۱۳:۰۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
خبر فوری؛ ایران آماده بزرگترین حمله تاریخ علیه اسرائیل می‌شود (۱۳ آبان ۱۴۰۳)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۳ آبان ۱۴۰۳
رفتارهای رژیم صهیونیستی و هم آمریکا جنایت علیه بشریت است.
۱۲
آخرین اخبار