رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۲۲ واحد غیرفعال و راکد مرغ گوشتی در استان با مشارکت زنجیره‌های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید بازگشت.

محمد حسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با توجه به اقدامات خوبی که در سال‌های گذشته انجام شده، علاوه بر استفاده از ظرفیت واحد‌های موجود مرغ گوشتی، ۲۲ واحد غیرفعال و راکد با مشارکت زنجیره‌های تولید و مشارکت بخش خصوصی به چرخه تولید اضافه شده است.

وی افزود: در سه سال گذشته تولید گوشت مرغ استان از ۶۰ هزار تن به ۸۰ هزار تن رسیده و طبق برنامه ریزی‌های انجام شده این میزان تا پایان سال جدید از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.

عطایی یادآور شد: از ابتدای سال جدید تاکنون بیش از ۵۷ هزار تن گوشت مرغ در واحد‌های پروش مرغ این استان تولید شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد: این میزان گوشت مرغ تولید شده به واسطه ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این مدت بدست امده است.

وی اضافه کرد: از این میزان گوشت مرغ تولید شده ۲۴ هزار تن در داخل استان مصرف شده و حدود ۳۳ هزارتن مازاد تولید نیز به سایر استان‌ها و کشور عراق صادر شده است.

عطایی گفت: در هفت ماهه گذشته نیز ۶۶۳ تن مرغ از استان قزوین به خارج از کشور صادرشده است.

وی اضافه کرد: همکاران ما در سازمان جهاد کشاورزی استان تلاش می‌کنند با افزایش راندمان تولید در واحد‌های موجود و راه اندازی واحد‌های بزرگ مرغداری علاوه بر کمک به اشتغال و اقتصاد استان، صادرات این محصول را نیز افزایش دهند.

استان قزوین با دارا بودن ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه در هر ماه حدود چهار میلیون قطعه جوجه ریزی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.