فرح‌بخش گفت: متاسفانه خانه سینما ادامه‌دهنده منش دهه ۶۰ است. آنها بیش از آنکه بخواهند فرهنگی فکر کنند، سیاسی عمل می‌کنند.

محمدحسین فرح‌بخش، تهیه‌کننده و کارگردان سینما در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش با انتقاد از انتخاب مسئولان فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان سینمایی گفت: من احساس می‌کنم کسانی در بخش هنر و سینما روی کار آمدند، که صلاحدید ندارند. مثلاً دبیر جشنواره فیلم فجر باید کسی باشد که مورد وفاق همه باشد. در حالی که انتخاب ایشان محل بحث تهیه‌کنندگان است. آرزو می‌کنم سینما راه نجاتی داشته باشد و همه چیز رو به راه باشد. من از نظر تخصصی و کارشناسی این افراد را قبول ندارم.

فرح‌بخش ادامه داد: ما به دنبال یک مدیر کاربلد هستیم؛ چپ بودن یا راست بودنش برایمان فرقی نمی‌کند.

تهیه‌کننده فیلم «مفت‌بر» با بیان اینکه اولین مطالبه‌ سینما مقوله اقتصاد است؛ برعکس کسانی که می‌خواهند ادا در بیاورند و بگویند فرهنگ اهمیت دارد، افزود: این اقتصاد است که حرف اول را می‌زند. یعنی باید دخل و خرج فیلم‌ها جور در بیاید. از طرفی، بزرگترین معضل دولت فعلی این است که خودش را دربست در اختیار خانه سینما قرار می‌دهد. متاسفانه خانه سینما ادامه‌دهنده منش دهه ۶۰ است. به همین دلیل، آن‌ها بیش از آنکه بخواهند معیشتی و فرهنگی فکر کنند، سیاسی فکر می‌کنند.

وی معتقد است ۳۰ سال خانه سینما نتوانسته کاری را پیش ببرد. این در حالی است که ما با سیاست کاری نداریم. ما آدم‌های فرهنگی و هنری هستیم. ما سیاست‌مداران را جا‌به‌جا می‌کنیم، نباید تحت‌تاثیر سیاست‌مداران قرار بگیریم. چون هنرمند همیشه ثابت است و جایش در تاریخ است. شما به اعضای هیئت مدیره خانه سینما نگاه کنید، ببینید از هر کدام از این‌ها شخصاً چه کاری بر می‌آید؟ این‌ها باید به هیئت مدیره خانه سینما وجهه بدهند، نه اینکه وجهه بگیرند، تا از رانت شخصی برخوردار باشند. 

فرح‌بخش درباره استقبال از فیلم سینمایی «مفت‌بر» گفت: خداروشکر، البته ما وقفه‌ای را در سینما شاهد بودیم، که بخاطر شهادت سید حسن نصرالله از سوی رژیم صهیونیستی بود. خداروشکر، مهمتر از ما این مردم هستند که از کارمان راضی‌اند. اکنون بنده در حال بررسی چند قصه هستم، که احتمالش هست در ماه‌های دی و بهمن کاری را آغاز کنم.

خبرنگار: نفیسه خلیلی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.