رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک گفت: آموزش زبان انگلیسی در کودکستان‌ها «ممنوع» است، این موضوع را رصد خواهیم کرد و تذکرات لازم را خواهیم داد.

حمیدرضا شیخ الاسلام رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک  با بیان اینکه هزینه اجاره‌بها، نیروی انسانی طبق قانون کار، ۲۰ درصد امکانات و تجهیزات مصرفی، ۱۲ درصد موارد مصرفی برای نوآموزان و ۴ درصد سود موسسه باید در تعیین شهریه کودکستان در نظر گرفته شود گفت: سامانه خود اعلام شهریه خواهد کرد و کسی دخل و تصرف ندارد.

وی درباره دوره‌های گذرانده شده توسط مربیان کودکستان‌ها افزود: باید به استان‌ها، ادارات کل استان‌ها اطلاع رسانی شود، کارشناسان حضور دارند و اگر موارد خاصی باشد در ستاد پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه آموزش زبان انگلیسی در کودکستان ممنوع اعلام شده است اظهار کرد: این موضوع را رصد خواهیم کرد و تذکرات لازم را خواهیم داد.

وی تاکید کرد: کودکستان‌ها حتماً باید مجوز و تعیین شهریه را بالای سر درب مدیریت موسس یا بالای میز موسس نصب کنند، اگر برای سال آینده این مجوز را دریافت نکنند، در سازمان و در سطح استان‌ها از فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.

 اسامی کودکستان‌های مجاز در سامانه کودکستان یاب قرار گرفته است.

منبع: ایسنا

برچسب ها: مهد کودک ، آموزش زبان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۶ ۲۴ دی ۱۴۰۳
اموزش عربی و قران چطور؟
Canada
ناشناس
۱۷:۴۸ ۲۶ دی ۱۴۰۳
روشن است هرچیز بجای خویش نیکوست
Canada
ناشناس
۰۲:۳۷ ۲۷ دی ۱۴۰۳
هرچه بجای خوبش و زمان نیکوست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۳ ۲۴ دی ۱۴۰۳
خیلی کار خوبیست. بچه زبان فارسی را بلد نیست بعد زبان انگلیسی بلده. خنده داره بعد هم خودشونو ایرانی می دونن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۴ دی ۱۴۰۳
زبان دروازه فرهنگ است. وقتی کسی زبانی را یاد می گیرد در حقیقت دارد فرهنگ آن را هم می آموزد. زبان انگلیسی دروازه ورود به فرهنگ غربیست. فرهنگ غربی را هم همه دارند در غزه می بینند. غربی ها مقداری در علم و فناوری جلو رفته اند و کسی که اهل خواندن مقاله علمی (آن هم نه در علوم انسانی غرب که از توش غزه درآمد) است خب زبان به دردش می خورد. اما متاسفانه کسانی که دنبال زبان انگلیسی هستند معمولا دنبال فساد و بی بند و باری و ...غرب هستند که شبکه های مجازی مثل اینستا گرام و....نمونه اش می باشند و این ها هم دوست دارند ایرانی ها از زبان و ادبیات فاخر و انسان ساز خودشان دور شوند و فاسد شوند و نهایتا در خدمتگزار غرب.
Canada
ناشناس
۱۷:۵۱ ۲۶ دی ۱۴۰۳
بهترین زمان برای رویارویی با فرهنگ بیگانه (هرچه میخواهد باشد) در زمان مناسب اش است از هول حلیم تو دیگ میاندازند دلبندانشان را !؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۱ ۲۴ دی ۱۴۰۳
حتما به جاش احکام و رساله یاد میدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۴ دی ۱۴۰۳
بچه ها بیشتر آسیب پذیر هستن تو مجازی حتی. بچه ها باید یاد بگیرن که تو دام شیادها و دروغگوها و کودک ازارها نیفتن.
Canada
ناشناس
۱۷:۵۳ ۲۶ دی ۱۴۰۳
هرچیز بجای خود و باندازه مناسب .... مناقشه ها برای چی!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۶ ۲۴ دی ۱۴۰۳
حروف انگلیسی تا دوره دانشگاه به هیچ وجه نباید تعلیم داده بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۵ ۲۴ دی ۱۴۰۳
آموزش آهنگهای انگلیسی یا زبانهای دیگه باید آزاد باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۱ ۲۴ دی ۱۴۰۳
پس زبان عربی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۷ ۲۴ دی ۱۴۰۳
طالبان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۳ ۲۴ دی ۱۴۰۳
این همه موسسه زبان انگلیسی رو تو کشور نمیبینی؟ تازه جزو اموزش مدارس هم هست.
Iran (Islamic Republic of)
فرشته حاجیلو
۲۳:۴۲ ۲۳ دی ۱۴۰۳
غلط می کنید این کارو می کنید.چرا درهمه چیز دخالت می کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۵ ۲۴ دی ۱۴۰۳
میفهمی پول اضافه میگیرن و مردم همه مثل تو ثروتمند نیستن. هر کی میخواد بره اموزشگاه انگلیسی ثبت نام کنه.
Iran (Islamic Republic of)
گمنام
۲۳:۱۲ ۲۳ دی ۱۴۰۳
میخواهند مثل دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ بقیه دهه ها هم بی سواد به بار بیایند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۵ ۲۴ دی ۱۴۰۳
اگر اینو میخواستن آموزش زبان انگلیسی مدارس رو تعطیل میکردن.
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۱۲ ۲۳ دی ۱۴۰۳
بعید میدونم بچه های آمریکایی یا اروپایی در سنین قبل از مدرسه در این حجم زبان خارجی یاد بگیرن! این دوران برای پرورش استعداد و هوش اجتماعی کودک هست نه زبان دوم یا علوم دیگه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۸ ۲۳ دی ۱۴۰۳
اتفاقا بچه ها از کودکی زبان انگلیسی کمی یاد بگیرند وقتی مدرسه میروند علاقه مند میشوند بهتر زبان انگلیسی را یاد می‌گیرند برای آینده شان خیلی خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۹ ۲۳ دی ۱۴۰۳
اشکالش کجاست؟ بده بچه یه زبان دیگه هم یاد بگیره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۲۴ دی ۱۴۰۳
اون ‌وقت مطالعه میکنه اگاه میشه این بد نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۸ ۲۴ دی ۱۴۰۳
بچه 6 ساله رو بذارید راحت باشه بازی بکنه وقتی 7 ساله شد مدرسه یادش میده نترس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۹ ۲۳ دی ۱۴۰۳
آخه از بچه گی زبان خارجی یاد بگیرن؟ در زمینه شورش رو در آوردن نخبه ایم
شما بچه با ادب تربیت کن ما هرجا رفتید میگیم بچه تون رو کلاس زبان بیگانه فرستادین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۲ ۲۳ دی ۱۴۰۳
امیدواریم نظارت جدی کنید وگرنه تصویب قانون راحت است
۱۲۳
آخرین اخبار