
باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امامجمعه - در دنیای امروز، نسل جدیدی از استعدادهای درخشان به عرصه علم و دانش وارد شدهاند که با هوش و خلاقیت خود، آیندهای روشن را برای کشور رقم خواهند زد. با توسعه فناوریهای نوین این نسل، با چالشهای جدیدی روبهرو شدهاند که نیازمند توجه و حمایت ویژهای از سوی نظام آموزشی است.
یکی از مهمترین چالشهای دانش آموزان سمپاد معلمان با توانمندی بالا هستند؛ به طوری که معلمان مدارس سمپاد، به عنوان مربیان این استعدادها، باید با ارتقای مهارتها و توانمندیهای خود، تواناییهای لازم را برای راهنمایی و پرورش این دانشآموزان پیدا کنند.
در همین راستا، ضرورت دارد که برنامههای آموزشی و توسعه حرفهای برای معلمان به گونهای طراحی شود که آن ها بتوانند به بهترین شکل ممکن به نیازهای یادگیرندگان پاسخ دهند و زمینهساز شکوفایی استعدادهای درخشان شوند.
در همین باره الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) گفت: «سمپاد برای پیشرفت و توانمند سازی دانشآموزان کارسوقهایی را ارائه میدهد.»
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که در این دوره با وجود فناوریهای نوین و افزایش هوش دانشآموزان اقداماتی برای توانمندسازی معلمان در نظر گرفته شده اند؛ افزود: «هر ساله مدیران و معاونان پرورشی سمپاد در کارسوقهایی توانمند میشوند.»
الهام یاوری ادامه داد: «تا کنون درصد زیادی از معلمان توانمند شده اند؛ اما چون تعداد معلمان بسیار بالا است، فرایند توانمندسازی برای همه معلمان اجرا نمیشود.»
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: «در دورههای توانمندسازی به زودی همایشی برای مدیران و معاونان برگزار میشود.»
به گفته الهام یاوری، در کارسوق توانمند سازی، فناوریها و روشهای جدید به مدیران، معاونان و معلمان آموزش داده میشود.