سخنگوی مرکزی مبادله در خصوص جزئیات پیش فروش امروز ۲۹ بهمن نکاتی را مطرح کرد.

اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: روز گذشته اولین جلسه پیش فروش با موعد تحویل ۳۱ خردادماه ۱۴۰۴ برای انواع سکه ضرب ۱۳۸۶ برگزار شد و امروز ۲۹بهمن‌ماه هم دومین جلسه پیش فروش با موعد تحویل ۳۰ مرداد برای انواع سکه‌های ضرب سال ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و تمام افراد ایرانی بالای ۱۸ سال می‌توانند در این پیش فروش سکه شرکت کنند.

او در پاسخ به این پرسش که افرادی که روز گذشته هم در پیش فروش شرکت کردند می‌توانند امروز هم در پیش فروش شرکت کنند؟ بیان کرد: بله هر فرد در هر پیش فروش میتواند ۶ سکه طلا در مجموع ۱ سکه تمام، ۲ سکه نیم و سه سکه ربع خریداری کند؛ لذا اگر سقف خرید متقاضیان پر نشده باشد می‌توانند امروز هم شرکت کنند.

این مقام مسئول در خصوص تحویل فیزیکی سکه‌ها هم بیان کرد: از لحاظ لجستیکی آمادگی تحویل سکه پیش فروش شده در شعب وجود دارد و هیچ مشکلی در این باره نیست. در نوبت‌های قبلی حراج سکه تا امروز بیش از ۸۵۰ هزار قطعه سکه تحویل خریداران شده است. سکه‌های ضرب بانک مرکزی از اصیل‌ترین سکه‌ها و دارای استاندارد و عیار ۲۲ از ۲۴ است.

برچسب ها: سکه طلا ، مرکز مبادله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۳:۵۰ ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
درود.. حراج سکه ضربه به اقتصاد کشور ومردم گرچه دیگر اقتصادی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
سکه را گران می کنید بعد میفروشید و اموال مملکت را چوب حراج میزنید تا امور خودتون را اداره بکنید که خود باعث گرانی و دلالی بدبختی جامعه می شود !

بجای دیپلماسی صحیح و روابط درست بین المللی و تولید و پول دراوری درست سکه فروشی می کنید !

اینکارها اصلا به ساحل نجات ختم نمیشه !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
دهه هاست طلا و ارز که باید پشتیبان و قدرت پول ملی باشد از چرخه تولید و زحمت کارگر از آن چند برابر نان درآورد و تولید ثروت ملی کرد برعکس چوب حراج بر آن میزنند ،و به شرایط فردا روز که دیگری میآید فکری اساسی نمیکنند،و اقتصاد مردم و مملکت اسیر هوسهای الساعه این و آن شده اند
آخرین اخبار