
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - اسدی مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خراسان جنوبی گفت: ۴ صندوق بیمه اجتماعی داریم که جوانترین آن صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر است که دولت به عنوان کارفرما در آن فعالیت میکند.
او با اشاره به اینکه ۳۰ درصد حق بیمه از سوی بیمه شونده پرداخت میشود، افزود: ۷۰ درصد مابقی حق بیمه از سوی دولت پرداخت میشود.
اسدی با بیان اینکه ۸ سطح درآمدی داریم که از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تا ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نوسان دارد، اظهار کرد: افرادی که پایینترین سطح را انتخاب میکنند در سال ۹۶۰ هزار تومان پرداخت میکنند و کسانی که سطح درآمدی ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را انتخاب میکنند، با پرداخت ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در سال بیمه میشوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیان کرد: افرادی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ساکن هستند میتوانند در این صندوق بیمه شوند و دیگر افرادی که در ۲۳۰ گروه شغلی مرتبط با کشاورزی هستند و در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر نیز هستد میتوانند بیمه شوند و شرط بیمه شدن در این صندوق آن است که تحت پوشش دیگر بیمههای پایه نباشند.
بیشتر بخوانید
او گفت: برنامه ریزی شده است تا در روستاها پس از نماز مغرب و عشا همکاران بیمه اجتماعی بین مردم حاضر شوند و بتوانند پس از پاسخگویی به مردم، نسبت به تحت پوشش قرار دادن آنها اقدام کنند.
اسدی تصریح کرد: انتقال سوابق از صندوق بیمه اجتماعی قابل انجام است و جوانان روستایی تا پیش از شاغل شدن نیز میتوانند در این بیمه عضو شوند و در صورتی که کارمند دولت شوند، انتقال سوابق آنها صورت میگیرد و به سوابق آنها افزوده میشود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ آماری استخراج شده است که طبق آن حدود ۱۶۴ هزار نفر در استان مشمول این بیمه هستند و بین ۱۸ تا ۵۰ سال هستند که میتوانند بیمه شوند، عنوان کرد: هم اکنون ۷۲ هزار و ۲۲۳ نفر در استان تحت پوشش بیمه هستند.
او با اشاره به اینکه ۶ هزار و ۶۵۷ خانوار حقوق بگیر ماهیانه در استان داریم عنوان کرد: ۵۰ درصد عیدی کارمندان دولت نیز به مستمری بگیران پرداخت میشود.