
باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - آنتونی آلبانیز، نخستوزیر استرالیا، گفته که «آماده» است تا احتمال اعزام نیروهای حافظ صلح به اوکراین را بررسی کند.
آلبانیز به خبرنگاران در سیدنی گفت: «در حال حاضر بحثهایی درباره امکان اعزام نیروهای حافظ صلح وجود دارد و از دیدگاه دولت، ما آماده بررسی هرگونه پیشنهادی در این زمینه هستیم.»
اظهارات آلبانیز به نظر میرسد نشاندهنده تغییر در سیاست باشد، پس از آنکه یک سخنگوی دولت روز دوشنبه گفت که اعزام نیروها «در حال حاضر در دست بررسی نیست».
پیشتر، روزنامه والاستریت ژورنال به نقل از منابع در محافل سیاسی اروپا گزارش داد که دولتهای بریتانیا و فرانسه در حال بررسی اعزام تا ۳۰ هزار نیروی حافظ صلح به اوکراین هستند. لندن و پاریس استقرار این نیروها را با دستیابی به یک توافق آتشبس مرتبط میدانند. بریتانیا و فرانسه انتظار دارند از پتانسیل نظامی آمریکا برای محافظت از نیروهای حافظ صلح در برابر تهدیدات استفاده کنند. به گفته منابع، سیستمهای دفاع هوایی که هماکنون در اروپا مستقر هستند، میتوانند برای این منظور استفاده شوند.
منبع: الجزیره