دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از رعایت سقف قیمتی بلیت در تمامی مسیر‌های پرتردد توسط شرکت‌های هواپیمایی خبر داد و گفت: قیمت بلیت مشهد در برخی از ایام به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده که زیر نرخ سقف تعیین شده است.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ محبوبه‌کباری - مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه پایش نرخ شرکت‌های هواپیمایی به صورت مستمر و روزانه توسط انجمن شرکت‌های هواپیمایی صورت می‌گیرد گفت: در برخی از مسیر‌ها از جمله مشهد ما شاهد آن هستیم که نرخ بلیت تهران- مشهد به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و حتی در برخی از ایام به یک میلیون تومان رسیده است.

وی ادامه داد: که برخی از شرکت‌های هواپیمایی زیر نرخ سقف تعیین شده اقدام به فروش بلیت می‌کنند چراکه با افزایش میزان عرضه ما شاهد تعدیل قیمت در بازار عرضه و تقاضا هستیم.سامانی بیان کرد: به نظر می‌رسد که اطلاعات نادرستی به مسئولان در حوزه وزارت راه وشهرسازی رسیده که باعث شده وزیرمحترم راه وشهرسازی در حوزه گرانی قیمت بلیت هواپیما واکنش نشان دهد.

سامانی با بیان اینکه تمامی تلاش شرکت‌های هواپیمایی آن است که از تمامی ظرفیت‌های خود در برقراری پرواز‌های نوروزی استفاده کنند گفت: در صورتی که تقاضا افزایش یابد به ویژه در ایام پیک سفر های نوروزی بااخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری  پرواز‌های فوق العاده توسط شرکت‌های هواپیمایی برنامه ریزی خواهد شد.

قیمت بلیت تهران _مشهد یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است/ ایرلاین‌ها سقف قیمتی را رعایت میکنند

برچسب ها: حمل ونقل ، بلیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۱۴:۵۵ ۱۷ اسفند ۱۴۰۳
تا حالا بلیط نخریدید اصلا تهران مشهد پیشگش کدام مسیر بلیط ۱۵۰۰تومانی دارد بهتره یه نگاهی به قیمت۶ا بکنید بعد حرف فزنید ادم احساس میکنه شما تو یه کشور دیگه دارید زندگی میکنید
Iran (Islamic Republic of)
مهدي
۲۱:۴۴ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
هرموقع به سایت فروش بلیط سرزدم بالای۳میلیون بود!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
خودتون را مسخره کردید یا مردم رو؟
واقعا میفهمید که چی میگید؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۸:۱۰ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
خب لامصب با حرف که نمیشه تو گفتی اونها هم رعایت کردن واقعاً شورشو دراوردین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
مردم را مسخره نکنید. یک سر به قیمت بلیط ها بزنید .تا ۷ ملیون هم قیمت خورده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
فعلا که ۲ م و ۵۰۰ هست
Iran (Islamic Republic of)
حقیقت
۱۳:۵۷ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
اقا اجازه ما رعایت کردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
شماازکجابلیط ماهم بیایم ازاونجابگیریم زیر۳میلیون گیرنمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۱۶ اسفند ۱۴۰۳
چطور قیمت بلیت را بالای سقف قیمت به مسافران میفروشید معترض نمی‌شوید حالا ایرلاینی بخاطر کمبود مسافر وهزینه هواپیما و....بخاطراینکه بارندگی خالی به مقصد نیاید باقیمت زیرسقف اعلام فروش می‌کند آیا بهترنیست؟
آخرین اخبار