سرمربی تیم فوتبال چادرملو اردکان گفت: مساوی کمترین حق تیم ما برابر تیم پرسپولیس بود که شانس با ما یار نبود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - سعید اخباری  سرمربی تیم فوتبال چادر ملو اردکان پس از شکست تیمش مقابل پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر، اظهار کرد: از تلاش به ثمر نرسیده شاگردانم خیلی ناراحت هستم. از یک لحظه غفلت ما و به ثمر رسیدن گل پرسپولیس هم ناراحت هستم. روی چیزی که پیش‌بینی کرده بودیم گل زدند، اما از طرفی خوشحالم برای داشتن بازیکنانی که سمبل غیرت و تاکتیک‌پذیری هستند. امروز تیمی مثل پرسپولیس را به این شکل تحت فشار گذاشتند.

او  افزود: مقداری شانس با ما یار نبود و مقداری هم مسائل دیگر تاثیر داشت. کمترین حق تیم ما مساوی بود. افرادی که امروز بازی را دیدند، به حرف من اذعان دارند. به بازیکنان  خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم خود را برای بازی بعدی ریکاوری کنیم. برنده واقعی امروز، طرفداران یزدی بودند. به ویژه وفاداران جایگاه رو به رو که امروز برای تیم استان خود شور و شوق داشته و تشویق کردند. از آنها تشکر می‌کنم که زیر باران دست از تشویق تیم ما نکشیدند. درون بازی فعل و انفعالاتی رح داد که جای خوشحالی دارد.

سرمربی چادرملو بیان  کرد: مقصر این باخت تلخ من هستم، اما واقعا در تمام خطوط جنگیدیم. با این حال جای خوشحالی دارد فوتبالی بازی کردیم که پرسپولیس وقت تلف کند. پس از ۲۲ هفته حضور در لیگ برتر، بازیکنان ما این توانایی را دارند که تیم‌های مقابل را به چالش بکشند. امیدوارم بتوانیم در ۸ هفته باقی مانده نیز این روند را حفظ کرده و نتایجی در خور شان مردم استان بگیریم.

اخباری درباره مردود شدن پنالتی این تیم، گفت: صحبت درباره این مسئله خیلی گسترده است. امیر عرب براقی از داوران آینده‌دار ما هست. وسط بازی به خودش گفتم از شانس بد در روز‌هایی داور بازی تیم ما بوده که مسئله‌دار شده است. مثلا در بازی دور رفت با سپاهان، یک پنالتی اشتباه گرفت که گره بازی در شرایط صفر بر صفر باز شد. نسبت به او مقداری ذهنیت داشتیم. پس از آن بازی هم شکایت کردیم. نمی‌دانم بر چه مبنایی عرب براقی را انتخاب کردند و فکر کنم خودشان هم نمی‌دانند.

او  تصریح کرد: داوران ما روی یک صحنه نظر مشترک نمی‌دهند که در کلیت کار چنین صحنه‌ای خطا هست یا نیست. روز گذشته در بازی سپاهان یک گل با VAR مردود شد. داور تشخیص داد لمس بازیکن حریف خطا بوده، اما همان لمس با همان شدت امروز اتفاق افتاد و پنالتی ما رد شد! بازیکن من مدافع حریف را رد کرده و درحالی که می‌توانست پاس بدهد، با شارژ شدن تعادل خود را از دست داد. البته الان به عرب براقی گلایه نمی‌کنم، زیرا او در ابتدا خطا گرفت، اما VAR رد کرد.

سرمربی چادرملو اضافه کرد: اینجا مظلوم واقع شدیم. دلیلش هم این است که امروز VAR برای محافظت از پرسپولیس اینجا بود. پشت این حرف می‌ایستم، زیرا هفته‌هایی که التماس می‌کردیم کمک داور ویدیویی باشد نبود. مشخص است امروز برای پرسپولیس آمده بود و اگر با تیم دیگری بازی داشتیم، این سیستم امروز اینجا نبود. ایرادی هم ندارد و ما هم از بودنش استقبال می‌کنیم، اما جای سوال دارد چگونه این پنالتی را رد کردند.

اخباری گفت: امروز عرب براقی با سوت‌هایش ذهنیت مرا تغییر داد. برخوردی که می‌توانست با بازیکنان پرسپولیس داشته باشد نداشت. می‌توانست وقت‌های تلف شده بیشتری بگیرد و محکم‌تر برخورد کند که نکرد. به همین دلیل حق تیم ما ضایع شد. داوران دیگر هم بسیاری از خطا‌های وسط زمین را اعلام می‌کردند. به هرحال بازی تمام شد و دیگر این صحبت‌ها فایده ندارد و دردی را دوا نمی‌کند و فقط متاسف هستم که حق استان، مردم، تیم و تلاش بازیکنان ما ضایع شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۸ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
الان فهمیدی چند سال لیک شده اسنپ کاپ
اسنپ کاپ به سوگولی تبریک میکم
Iran (Islamic Republic of)
ص
۲۱:۲۸ ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
این حرفها چیه میزنی پرسپولیس می‌بایست با سه چهار گل شما رو شکست میداد حالا اشکالی نداره آخر هفته با تیم خیبر دارید اگر توانایی دارید خیبر رو ببرید گه گمان نکنم
Iran (Islamic Republic of)
کامران
۱۳:۲۰ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
رقاص نمیتونه برقصه میگه زمینش کجه. دیگه جایی رسیده که چادرملو هم میخواد واسه طوفان سرخ کرکری بخونه. بابا برید خدا رو شکر کنید که ۵ تا گل نخوردید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
دیروز سر سپاهان را با وار مصلحتی به نفع سوگولی بریدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۴ ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
باختتونو گردن داور نندازید
آخرین اخبار