زارعیان می‌گوید: یکی از اقدامات مهم در حوزه مدیریت منابع آب، توسعه سامانه پیش‌بینی جریان ورودی به سد‌های کشور در سال ۱۴۰۳ بود

محمد جواد زارعیان مدیر پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات آب در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از اقدامات مهم در حوزه مدیریت منابع آب، توسعه سامانه پیش‌بینی جریان ورودی به سد‌های کشور در سال ۱۴۰۳ بود که توسط مؤسسه تحقیقات آب انجام شده است.

در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: در حال حاضر، حدود ۳۰ سد تحت پوشش این سامانه قرار دارند و پیش‌بینی ورودی آب به این سد‌ها تا افق ۶ ماهه آتی به‌صورت احتمالاتی ارائه می‌شود.

مدیر پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب موسسه تحقیقات اظهار کرد: در توسعه این سامانه از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و تلفیق داده‌های مؤثر بر رواناب مانند بارش، دما و دورپیوند‌های اقلیمی استفاده شده است. این سامانه می‌تواند به‌عنوان یک ابزار تصمیم‌یار مدیریتی برای بهینه‌سازی مدیریت مخازن سد‌های کشور مورد استفاده قرار گیرد و به برنامه‌ریزی بهتر در زمان بحران کمک کند.

برچسب ها: سدهای کشور ، وضعیت آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی محمد
۲۰:۰۱ ۰۴ فروردين ۱۴۰۴
چرا از بارور سازی ابرها استفاده نکردیم ابرهاراگذاشتید به راحتی از کشور بیرون برود افغانستان تا خوب بتواند مواد تولید جوانان کشور را بیکار شغلشان را بگیرند ونابودشان کنند چرا مسعولین این قدر بی غیرت ونادانند همان افغانهای بی سواد چطور از کوچکترین امکانات وموقیعتها استفاده می کنند کشور عزیزم موتعسفانه فقط تمرین حرفمفت زدن را بلدن نه انجام کار خوب است سدهای کشور خالی استنکند نگرانی طالبان ازشما رنجیده شوندکمی غیرت داشته باشید ابری در آسمان باشدحدرش نمیدهید
آخرین اخبار