مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد اضافه کردن کنجد و سبزیجات در نانواییها نکاتی را بیان کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان - احمد اسماعیل زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتوگو با شبکه سلامت در مورد سلامت نان و پخت آن در نانوایی ها توضیحاتی را ارائه کرد.
با توجه به توضیحات مسئول محترم دفتر تغذیه،بنظر میرسد اگر استفاده از این مواد اضافه در نانواییها ممنوع شود بهتر باشد.نانواییها بعضا سرخود میزان پخت نان ساده را عمدا بتٱخیر می اندازند و این مشتریان را معطل میکنند و بعضا با برخورد مناسبی با آنها تعامل نمی کنند. متشکرم
ما كه ساليان ساله نون تست ساده كلاسيك ميخوريم و هم هضمش راحته هم مشكلى برامون ايجاد نكرده ديگه دور رفتن سر صف نون واقعا تموم شده و يجورايى مال دوران حجر هست