قائم مقام معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان و رئیس اداره امور فن آوری‌های مکانیزه کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از افزایش دو برابری تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی آذربایجان‌شرقی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ خدادادی - محسن قهرمان‌نژاد گفت: در سال ۱۴۰۴، مبلغ ۳ هزار و ۹۳۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل خط اعتباری مکانیزاسیون به زیر بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله زراعت، باغ، دام و طیور، شیلات، گیاهان دارویی، جنگل و مرتع، و گلخانه اختصاص خواهد یافت.

وی با اشاره به پرداخت یک هزار و ۸۱۷ میلیارد ریال تسهیلات در سال ۱۴۰۳ افزود: این رقم در سال جاری بیش از دو برابر خواهد شد که نشان‌دهنده عزم جدی در توسعه فناوری‌های مکانیزه در بخش کشاورزی استان است.

قهرمان‌نژاد ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۹۹ دستگاه انواع ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی شامل ۸۷ دستگاه کمباین غلات (بیش از ۲ برابر سهمیه ابلاغی و معادل بیش از ۲۰ درصد کل کشور)، ۷۰ دستگاه تراکتور باغی، ۱۳۳ دستگاه انواع سمپاش، کارنده‌های کشت مستقیم، ردیف‌کار، و ادوات خاک‌ورزی حفاظتی تأمین شده است. همچنین، در بخش دام و طیور نیز ۴ طرح تجهیزاتی از محل این تسهیلات مورد حمایت قرار گرفته‌اند.

وی هدف از اجرای این طرح را افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تولید و تسهیل در عملیات کشاورزی عنوان کرد و بر ضرورت همکاری مستمر بانک کشاورزی و سایر نهاد‌های مرتبط برای تحقق اهداف توسعه‌ای در بخش مکانیزاسیون تأکید کرد.

برچسب ها: کشاورزی ، تسهیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.