موعود بنیادی فر داور استان چهارمحال و بختیاری امروز مسابقه فوتبال بین دو تیم پرسپولیس و سپاهان را قضاوت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا خدابنده - بنیادی فر گفت: در هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ امروز جمعه ٢٩ فروردین دیدار دو تیم پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی برگزار شد.

وی افزود: در نیمه اول این مسابقه تیم سپاهان با نتیجه دو بر صفر به برتری رسیده است.

بنیادی فر اضافه کرد: در حال حاضر پرسپولیس با ۵۱ امتیاز در رتبه سوم جدول جای گرفته و سپاهان هم با ۵۳ امتیاز در رده دوم دیده می‌شود.

وی یادآور شد: تیم سپاهان در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس هیچ یک از ۲۰ بازی اخیر خود را واگذار نکرده است.

به گفته بنیادی فر: آخرین برد پرسپولیس مقابل سپاهان به ۷۶۸ روز پیش بازمی‌گردد که شاگردان یحیی گل‌محمدی موفق شدند در جام حذفی سپاهان را ۴ بر ۲ مغلوب کنند.

گفتنی است؛ تا به امروز، ۱۱ بازی سپاهان و پرسپولیس با حضور سرمربی خارجی بر روی نیمکت دو تیم برگزار شده است. در این ۱۱ بازی سهم سپاهان ۵ برد بوده و پرسپولیس تنها یک پیروزی داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.