داوود زارع کارگردان تئاتر از نبود تبلیغات مؤثر برای تئاتر کودک و نوجوان و آشنا نبودن برخی از خانواده‌ها با تالار هنر گلایه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور تالار هنر، خانه‌ای تخصصی برای تئاتر کودک و نوجوان، از معدود فضاهای فرهنگی در کشور است که به‌صورت اختصاصی به مخاطبان کم‌سال و آینده‌ساز جامعه اختصاص دارد. اهمیت این تالار، تنها در اجرای نمایش‌ها نیست، بلکه در نقش کلیدی آن در فرآیند آموزش، تربیت و پرورش فکری کودکان و نوجوانان نهفته است. چرا که نسل آینده، مهم‌ترین سرمایه‌ هر جامعه‌ای است.

بهره‌گیری از ابزارهایی چون تئاتر، می‌تواند یکی از مؤثرترین روش‌ها برای انتقال مفاهیم انسانی، تقویت خلاقیت و ارتقای فرهنگ باشد. با این نگاه، به سراغ داوود زارع، کارگردان نمایش «پینوکیو» رفتیم تا درباره تجربه‌اش از تولید و اجرای تئاتر کودک، اهمیت محتوای نمایشی، نوآوری‌های فنی، و همچنین وضعیت و چالش‌های اجرای تئاتر در تالار هنر با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.

داوود زارع کارگردان تئاتر کودک و نوجوان از نبود تبلیغات مؤثر برای تئاتر کودک گلایه کرد و گفت: «  تالار هنر که مخصوص اجرای نمایش کودکان ونوجوانان است در خیابانی فرعی قرار دارد که بسیاری از خانواده‌ها حتی از وجود تالار هنر باخبر نیستند. جایگاهی که از سال ۱۳۸۰ به‌طور تخصصی برای تئاتر کودک و نوجوان در نظر گرفته شده، نیاز به معرفی و تبلیغات مداوم دارد. هنوز هم والدینی هستند که وقتی برای اولین‌بار به این مکان می‌آیند، می‌پرسند که آیا اینجا واقعاً تئاتر اجرا می‌شود.»

وی افزود: «باید این مکان فرهنگی را به نسل جدید بشناسانیم. کسانی که ۲۰ سال پیش کودک بودند، امروز والدینی هستند با فرزندان جدید. برای تداوم این چرخه، تبلیغات گسترده و هدفمند ضروری است.»

زارع درباره وضعیت فنی سالن تالار هنر گفت: «با وجود برخی کمبودهای بودجه‌ای، مسئولان تالار هنر برای اجرای نمایش در این مجموعه نهایت همکاری را با ما داشتند و امکانات موجود در بخش‌هایی مانند نور، صحنه، گریم و رختکن تا حد امکان در اختیار تیم ما قرار گرفته بود، اما بدون شک، اگر امکان اجرا برای دو گروه فراهم بود، شرایط فنی بهبود می‌یافت.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار