
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی - قاسم غریبآبادی مدیر عامل استان با اشاره به حادثه تلخ بامداد امروز گفت: ساعت ۲:۱۵ بامداد جمعه ۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، گزارش سقوط یک جوان از ارتفاعات جهاننمای کردکوی از طریق اورژانس، پلیس و تماسهای مردمیبه هلالاحمر اعلام شد.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گلستان افزود: ۲ تیم از پایگاه مرکزی کردکوی و درازنو به محل حادثه اعزام و پس از عبور از منطقه جهاننما به محل حادثه واقع در منطقهای معروف به «چکل اماموردی» رسیدند.
وی گفت: این جوان ۲۷ ساله متاسفانه به درهای به عمق تقریبی ۱۲۰ متر سقوط کرد و جان خود را از دست داد.
غریبآبادی خاطر نشان کرد: نجاتگران با ایجاد کارگاههای فنی کوهستان به جانباخته دسترسی پیدا کردند و پیکر بیجان این جوان را پس از انتقال به عوامل انتظامی تحویل دادند و عملیات نیز ساعت ۱۱:۱۰ صبح به پایان رسید.
وی تاکید کرد: طبیعتگردی در مناطق کوهستانی و جنگلی مستلزم آمادگی، تجهیزات مناسب و آگاهی از مسیر است؛ لذا مسافرین و کوهنوردان پیش از سفر باید ضمن اطلاع دقیق از شرایط جوی، نقشه مسیر را همراه داشته باشند و بدون راهنما و یا شناخت کافی، وارد مناطق ناشناخته نشوند.