مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۴ گفت: برای تامین تجهیزات و امکانات هنرستان‌ها ما نیازمند مشارکت اولیا هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - به مناسبت هفته مشاغل، گروهی از خبرنگاران از هنرستان نرگس واقع در منطقه ۱۴ بازدید کردند.

به گفته سحر اسماعیلی، مدیر این مدرسه، رشته‌هایی همچون مدیریت خانواده، طراحی لباس عروس، مدیریت تولید محتوا، چهره پردازی در حال تحصیل هستند، اما رشته‌هایی همچون حسابداری مالی و شبکه سازی نرم افزار در حال خروج هستند.

مدیر هنرستان نرگس افزود: به مناسبت هفته مشاغل هنرآموزان، صنایع دستی و هنرهای خود را  در نمایشگاهی که در مدرسه برگزار شده؛ فروش می‌رساند. در همین راستا خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با  جمعی از دانش آموزان این مدرسه در رشته‌های مدیریت خانواده، تولید محتوا، چهره پردازی به گفت‌و‌گو  پرداخت که در ادامه به آن می‌پردازیم.

دانش آموز پایه دهم رشته مدیریت خانواده در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: رشته مدیریت خانواده از آن رشته‌هایی است که در هر پایه یک هنر را یاد می‌دهد برای مثال در پایه دهم شیرینی پزی، آشپزی، در پایه یازدهم خیاطی و در پایه دوازدهم روانشناسی خانواده آموزش می‌دهند.

این دانش آموز درباره مشکلات این رشته افزود: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این رشته هزینه بر بودن آن است البته ما می‌توانیم از این رشته درآمد کسب کنیم.

یکی دیگر از هنرآموزان این هنرستان که در رشته تولید محتوای الکترونیکی در حال تحصیل است در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این رشته با توجه به توسعه فناوری و فناوری‌های نوین، آینده شغلی خوبی دارد، اما متاسفانه آن طور که باید شناخته نشده در نتیجه خیلی از افراد از وجود همچین رشته‌ای بی خبر هستند.

پریسا فراهانی، دانش‌آموز پایه دوازدهم رشته چهره‌سازی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: رشته چهره‌سازی بیشتر جنبه عملی دارد و برخلاف رشته‌هایی مثل گرافیک که بیشتر روی طراحی‌های گرافیکی تمرکز دارند، چهره‌سازی به صورت تخصصی روی آنالیز چهره، طراحی چهره و سبک‌های مختلف آموزش تمرکز می‌کند.

این دانش آموز پایه دوازدهم افزود: در این رشته، مهارت‌هایی را یاد می‌گیریم که می‌توانیم بعد‌ها هم در دانشگاه ادامه دهیم و حتی در آینده تدریس کنیم. توانایی آموزش تخصصی در این حوزه، یکی از ویژگی‌های مهم چهره‌سازی است.

فراهانی ادامه داد: وقتی بین رشته‌های هنری تحقیق کردم، سراغ رشته‌ای رفتم که واحد‌های عملی بیشتری داشت، چون بیشتر به کار‌های عملی علاقه‌مند هستم. با این حال، چهره‌سازی هم سختی‌های خاص خودش را دارد. 

این دانش آموز تصریح کرد: مهم‌ترین چالش هزینه بالای لوازم و مواد مصرفی است. از طرفی هم باید درس‌های نظری را بخوانیم و هم پروژه‌های عملی را تحویل بدهیم.

سحر اسماعیلی، مدیر هنرستان نرگس منطقه۱۴ در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات هنرستان‌ها کمبود تجهیزات و امکانات است.

در همین راستا خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیانی، مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۴  به گفت و گو پرداخت که در ادامه به آن می‌پردازیم.

بیانی، مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۴ در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: خیلی از هنرستان‌های منطقه ۱۴ اصلاً تجهیزات نداشتند، اما اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران از سال ۱۴۰۱ پشتیبانی نقدی داشته و تجهیزاتی را نیز در اختیار هنرستان‌ها و هنرآموزان قرار داده است.

 مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۴ افزود: برای تامین تجهیزات و امکانات هنرستان‌ها ما نیازمند مشارکت اولیا هستیم.

بیانی ادامه داد: آموزش و پرورش برای هنرستان‌های دولتی درصدد است تا فضای آموزشی برای هنر آموزان آماده کرده و هنرستان‌ها را به طور کامل مجهز کند. در همین راستا اخیراً اداره کل شهر تهران به هنرستان‌های شهر تهران اعتباراتی را برای تجهیز و فضای آموزشی واریز کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Spain
ناشناس
۰۱:۲۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
چرا در مخابرات وگاز وآب مشارکت مردم رو نمی خواهید ..که تلفن خونه ما همراه یکبار قطع میشه وچندین بار بروم مخابرات با پاج وصلش کنند
Iran (Islamic Republic of)
عبدالله
۱۱:۰۹ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
اصلا مهم نیست که تجهیزاتی وجود دارد یا نه، فقط و فقط مهم این است که 50 درصد دانش آموزان وارد هنرستان ها شوند به هر قیمتی تا قانون وحی شده اجرا شود. تا کارگران آینده نظام صنعت آماده شوند. اصلا مهم نیست که حتی در چه فضای آموزشی قرار میگیرند. مهم این است که اسمش این باشد که 50 درصد دانش آموزان در هنرستان‌ها حضور دارند.
خدا ما را از شر آمارها و مدیران آماری و کثرت گرا نجات دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
با تشکر از خانواده های محترم دانش آموزان ... متاسفانه مدیریت نادرست منابع در آموزش و پرورش و حیف و میل آن در جاهایی که لازم نیست باعث کمبود بودجه در مدارس برای خرید وسایل مصرفی آموزشی شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
پولی رو که بابت تحصیل بچه های افغانها در کشور هزینه می کنید صرف هنرستانها کنید وازمردم گدایی نکنید
آخرین اخبار