اداره‌ امتحانات طالبان تاریخ برگزاری آزمون کنکور ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

اداره‌ امتحانات طالبان تاریخ برگزاری آزمون کنکور ۱۴۰۴ را اعلام کرد و گفته است آزمون کنکور در پنج مرحله از تاریخ ۷ خرداد تا ۲۰ تیر برگزار خواهد شد.

در مرحله‌ اول از تاریخ ۷ تا ۹ خرداد، آزمون استان های میدان وردک، لوگر، پروان، پنجشیر، کاپیسا، غزنی، پکتیکا، بغلان، غور، بامیان و دایکندی اخذ خواهد شد.

آزمون ولایت‌های ننگرهار، قندهار، نیمروز، پکتیا، نورستان، لغمان، هلمند، زابل، کنر، خوست، فراه و ارزگان در مرحله‌ی دوم، از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ خرداد برگزار می‌شود.

در مرحله‌ی سوم از تاریخ چهارم تا ششم تیر، آزمون استان های تخار، جوزجان، بادغیس، قندوز، سرپل، هرات، بلخ، فاریاب، سمنگان و بدخشان قرار دارد.

در مرحله‌ی چهارم که در تاریخ ۱۳ تیر برنامه‌ریزی شده، آزمون کابل اخذ خواهد شد.

و در نهایت در مرحله‌ی پنجم در ۲۰ تیر، آزمون مدارس دینی، اختصاصی (چهارده‌پاسان)، غیرحاضران استان ها، فارغان خارج مرزی و شبانه اخذ خواهد شد.

آزمون کنکور امسال هم بدون حضور دانش‌آموزان دختر برگزار خواهد شد.

عبدالباقی حقانی سرپرست اداره‌ی امتحانات ظرفیت جذب در دانشگاه‌ها را ۷۶ هزار و ۴۰۰ و ظرفیت جذب مؤسسات نیمه‌عالی را ۳۳ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار