رئیس جمهور روسیه انفجار در بندر شهید رجایی شهر بندرعباس را به آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی تسلیت گفت. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، مراتب تسلیت خود را به آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، و رئیس جمهور، مسعود پزشکیان، در پی انفجار در بندر شهید رجایی بندر عباس ابراز کرد.

در تلگراف منتشر شده در وب‌سایت کرملین آمده است: «لطفاً عمیق‌ترین تسلیت‌های مرا به خاطر از دست دادن جان انسان‌ها و ویرانی گسترده ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی بپذیرید. لطفاً همدردی و حمایت صمیمانه مرا به خانواده‌ها و دوستان قربانیان و همچنین آرزوی بهبودی سریع برای همه مجروحان ابلاغ کنید.»

رئیس جمهور روسیه همچنین آمادگی روسیه را برای کمک به رفع پیامد‌های این فاجعه ابراز کرد.

روز شنبه، ۲۶ آوریل، انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی، واقع در شهر بندرعباس در ساحل خلیج فارس، رخ داد. طبق آخرین داده‌ها، در این حادثه ۲۵ نفر کشته و تقریباً ۱۴۰۰ نفر زخمی شدند. 

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تسلیت بدرد ما نمیخوره عکسهای ماهواره ای و اطلاعات بدرد ما میخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
کمک مالی چی؟ فرستادن؟
Germany
ناشناس
۱۳:۳۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
پوتین دوست داشتنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
بعد از دوروز فقط تسلیت حالا ایران خودشو برا منطقه میکشه حتی یک کشور هم سراغش نمیاد
آخرین اخبار