مصطفی فرجی«دایناسور» را فیلمی تجاری و فاقد محتوا دانست و گفت: «دایناسور» تنها برای سرگرمی ساخته شده و هیچ آموزشی برای خانواده‌ها ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - مصطفی فرجی، منتقد سینما به نقد و بررسی فیلم سینمایی «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی پرداخت و این اثر را فیلمی تجاری و فاقد محتوا دانست که تنها برای سرگرمی ساخته شده است.

فرجی گفت: «فیلم «دایناسور» همانند دیگر آثار مسعود اطیابی، یک فیلم تجاری است که با هدف گیشه ساخته شده است. اطیابی به خوبی رگ خواب تماشاگر را شناخته و از ساخت فیلم‌های تجاری دست نمی‌کشد. معتقدم این فیلم نه محتوای آموزشی و نه مفهومی عمیق برای خانواده‌ها دارد. در این فیلم، فقط چند سکانس خنده‌دار وجود دارد و باقی فیلم صرفاً سرکاری و سرگرمی است.»

فرجی در ادامه نقد خود به موضوع سرطان که در فیلم مطرح می‌شود اشاره کرد: «در فیلم، یک لوله آزمایش که توسط فردی مبتلا به سرطان استفاده می‌شود، تعویض می‌شود. اما این موضوع به سرعت فراموش می‌شود و ذهن بیننده درگیر این داستان ناتمام می‌شود. در ادامه، داستان به سمت موضوعات مواد مخدر و روابط پدر و دختر می‌رود. چرا اطیابی هیچ‌گونه توجهی به موضوع سرطان نکرد؟ در نهایت، با یک تماس از آزمایشگاه به شخصیت اصلی، فیلم تمام می‌شود و مشخص می‌شود که آن کاراکتر اصلی سرطان ندارد.»

مصطفی فرجی

فرجی بازی پژمان جمشیدی را در نقش یک معتاد ضعیف ارزیابی کرد و گفت: «پژمان جمشیدی در نقش معتاد نتوانست خوب ظاهر شود و بازی او مانند همیشه تکراری بود. امیر جعفری نیز نتواسته بود از پس نقش خود برآید و فقط به انجام تکلیف خود پرداخته بود. بازی نگار فروزنده نیز قابل توجه نبود، چرا که تغییرات ظاهری او تمرکز بیننده را از بازی‌اش برداشته بود.»

وی در خصوص بازی حامد وکیلی که در چند سکانس فیلم حضور داشت بیان کرد: «بازی حامد وکیلی در این فیلم بسیار جذاب بود و مشخص بود که با دل و جان ایفای نقش کرده است. بنظرم اگر به او فرصت بیشتری داده می‌شد، می‌توانست یکی از بهترین کمدین‌های کشور شود.»

این منتقد سینما در پایان، طراحی صحنه فیلم را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «طراحی صحنه در برخی سکانس‌ها، مانند سکانس سرقت بانک، خوب بود و به‌طور خاص، لوکیشن دفتر بیمه که به بانک تبدیل شده بود، بسیار دقیق طراحی شده بود.»

 فرجی در پایان صحبت‌های خود تأکید کرد: باید بگویم «فیلم «دایناسور» یک فیلم تجاری و بی‌محتوا است که تنها به دنبال سرگرمی و اتلاف وقت ساخته شده است.  بنظرم اگر اطیابی به این روند ادامه دهد و همچنان با داستان‌های بی‌محتوا و چند چهره شناخته‌شده تماشاچی را گول بزند، تاثیرات خود را از دست خواهد داد و در نهایت، حنایش رنگ نخواهد داشت.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۱:۴۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
مگه باقی فیلم هامون ریشه در فلسفه و آموزش داره؟وقتی فیلم اجتماعی مجوز ساخت نمیگیره لاجرم فیلمها بسمت مفاهیم لوس میره.وقتی میشه تو یکهفته با دو تا بازیگر ۲۰۰ میلیارد دربیارید ، چرا نکنی؟ بعد جمشیدی تکراری میشه چون در سال بالای ۲۰ فیلم داره بازی میکنه . بازیگر که نمیتونه ۲۰۰ جور بازی دربیاره؟ اونم طنز .باید کارگردان کارکتر قوی بده .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۶ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
پژمان جمشیدی که هنر پیشه نیست اون فقط شخصیت خودشو بازی می‌کنه واسه همینم بازیش همیشه تکراریه
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۱:۴۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
این حرفتون از حسادت میاد.انصافن جمشیدی در زیرخاکی عالی بازی کرده.در فیلمهای اجتماعی هم عالی بوده . هرحا نقش متفاوت گرفته عالی بازی کرده. وقتی همه بهش نقش تکراری میدن اینم تکراری بازی میکنه.برای دایناسور بی محتوا چرا باید صد بازیگری بگذاری؟ امیر جعفری خوب بود؟کافیه فیلم عینک قرمز و مفت بر حامد بهداد رو ببینید .مثلن بهترین سینمای ما رو .فیلم تجاری همینه.تو یک هفته جمع میشه . توقع مارلون براندو داری؟ تازه براندو هم دوار تکرار نمیشه در برخی نقش ها.کارگردان باید بازی قوی بگیره با دادن نقش قوی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
مفت نمیرزن فیلمهای جدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
????
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
متاسفانه بی محتوا و سخیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
فیلمهای اب‌حوضی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
فیلم که نیاز نیست حتما اموزش دهنده باشه.
Iran (Islamic Republic of)
مصطفا
۲۱:۵۳ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
قرار نیست آموزنده باشه اما قرار هم نیست بی محتوا باشه.مارمولک طنز بود. اینم طنزه ! چقدر باید از سوژه جا به جا شدن آزمایش دو نفر با هم استفاده کرد؟ هندی ها هم دیگه ازش استفاده نمیکنن از بس ضایع است. تو ایران هرسال اینو داریم.آزمایش جابه حا میشه.طرف از مردن میترسه و میره خوب میشه . توی ایران بالای یک میلیون سناریو خوب هست اما چون کارگردان میخواد پول رو خودش ببره.آشغال میسازه ولی پول پای سناریو نمیده. دزدی سناریو میکنن اما پول نمیدن . وزارت ارشاد باید جلوی اینها رو بگیره نه فیلمهای اجتماعی رو .
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۰۹ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
اگه موفق بشه بدون عبور از خط قرمزهای شرعی مردمو شاد کنه خدا پدرشون رو بیامرزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۰ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
فیلم های دلقکی ایرانی همش همینه ... چهار تا دلیران تنگستانی سریال سیمرغ شوق پرواز ... بسازید ی مشت دلقک فقط با رقص و ادا بازی فیلم میسازن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
ما که کلی خندیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۴ ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
این فیلم های سینمایی ایران را روزی صد دفع شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان تبلیغ می‌کنند این قدر رو عصاب هست آدم دیگه آدم خسته میشه حال بهمزن شده ی سال بود قبلا همش فسیل تبلیغات میکردند واقعا آدم را دیوانه میکنند
آخرین اخبار