پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد با همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جشنواره "امید" را در قالب رویداد ایده‌پردازی فناوری برگزار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_  این جشنواره در چارچوب "پویش ملی نوآفرین صنعت‌ساز" و با هدف شناسایی و حمایت از ایده‌های فناورانه برگزار می‌شود و دانشجویان، دانش‌آموختگان، اعضای هیئت علمی، فعالان کسب‌وکار، فناوران، کارآفرینان و عموم صاحبان ایده از جمله مخاطبان اصلی آن هستند.

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره، به ایده‌های برتر جوایز نقدی و هدایای ویژه تعلق خواهد گرفت. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت ایده‌های خود به نشانی اینترنتی omid.topyno.com مراجعه کنند.

جشنواره امید روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت ۹ تا ۱۲ در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه دانشگاه یاسوج برگزار می‌شود.

محورهای ثبت ایده در این رویداد شامل فناوری دیجیتال و هوش مصنوعی، کشاورزی، منابع طبیعی و زیست فناوری، صنایع خلاق، فناوری فرهنگی و گردشگری، فناوری انرژی و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، فناوری سلامت و صنایع دارویی و درمانی و سایر حوزه‌های فناوری و نوآوری است.

از جمله برنامه‌های جانبی این رویداد می‌توان به برگزاری پنل معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی، ارائه ایده‌ها، داوری تخصصی و معرفی ایده‌های منتخب اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.