
باشگاه خبرنگاران جوان - سردار یوسف ملکزاده جانشین فرمانده نیروی انتظامی فارس گفت: در پی وقوع یک فقره گروگانگیری در بیست و چهارم اسفندماه سال گذشته در شهرستان پارسیان از توابع استان هرمزگان و متواری شدن گروگان گیران به سمت شیراز، موضوع در دستور کار پلیس فارس قرار گرفت.
او با اشاره تحقیقات گسترده ماموران پلیس آگاهی استان فارس افزود: با توجه به این تحقیقات و با همکاری یک تیم از کارکنان انتظامی شهرستان پارسیان، با اقدامات فنی و تخصصی محل اختفای گروگانگیران را در منزلی در یکی از محلههای شهر شیراز، شناسایی شد.
ملک زاده ادامه داد: کارآگاهان پس از هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و در عملیاتی ضربتی موفق شدند ۳ نفر متهم را دستگیر و فرد گروگان گرفته شده که با زنجیر دست و پایش بسته شده بود را صحیح و سالم آزاد کنند.
جانشین انتظامی استان فارس با بیان اینکه متهمان علت و انگیزه خود از گروگانگیری را اختلافات مالی عنوان کردند، گفت: گروگان گیران ۲۲،۲۱و ۲۹ ساله برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
منبع: پلیس فارس