دومین دوره جایزه «سرو ایرانی» در اردیبهشت‌ماه، با هدف توجه به موسسات آموزش هنر در هفته سوم اردیهشت، همزمان با ایام هفته معلم برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - جایزه «سرو ایرانی» به عنوان یکی از رویداد‌های عرصه آموزش هنر در کشور، امسال برای دومین دوره برگزار می‌شود. این جایزه با هدف قدردانی از مدیران و مربیان برتر آموزشگاه‌های آزاد هنری سراسر کشور، تلاشی است در جهت ارتقای کیفیت آموزشی و پاسداشت نقش مؤثر آموزشگاه‌ها در پرورش نسل جدید هنرمندان. دومین دوره این رویداد، با برنامه‌ریزی‌های گسترده‌تر و نگاهی تازه به دستاورد‌های آموزشی، به استقبال مدیران و مربیانی می‌رود که با تلاش و خلاقیت، سهمی ارزشمند در توسعه فرهنگ و هنر ایران زمین دارند.

محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آموزش نقش زیربنایی و زیرساختی در حوزه فرهنگ و هنر کشور دارد. حال این امر دارای سه ضلع آموزش دهنده، آموزش گیرنده و محیط و مراکز آموزش هنر است که باید در کنار هم رشد کنند. دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری در طول سالیان گذشته به این سه مؤلفه توجه کرده و در این راستا کار‌های زیرساختی متعددی انجام داده که یکی از آنها برپایی جایزه ملی آموزش هنر (سرو ایرانی) است.

او با بیان اینکه جامعه هدف و مخاطبین این رویداد مربیان (معلمان) و مدیران حوزه آموزش هنر هستند، افزود: جایگاه معلم و مقامش همیشه در اولویت است. بجز برنامه‌های وزارت علوم و آموزش و پرورش، ما هم متولی آموزش در حوزه فرهنگ و هنر هستیم که با طراحی این جایزه، به تکریم جایگاه و مقام ارزشمند معلمین هنر و مدیران آموزشگاه‌های آزاد هنری خواهیم پرداخت.

اسماعیلی ادامه داد: دومین دوره این جایزه در اردیبهشت‌ماه، با هدف توجه به موسسات آموزش هنر، مدیران و مربیان این مراکز برپا می‌شود. فراخوان این رویداد فرهنگی از دی‌ماه اعلام عمومی شد و برگزاری مرحله استانی آن تا اواخر فروردین ۱۴۰۴ به طول انجامید. مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان نیز در هفته سوم اردیهشت، همزمان با ایام هفته معلم برگزار می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: این رویداد در سه سطح برگزار می‌شود که در بخش اول انتخاب مدرسان در آموزشگاه‌ها انجام می‌شود و برگزیدگان این مرحله به بخش استانی معرفی می‌شوند. در این مرحله مدیران آموزشگاه‌ها براساس شاخص‌های تعیین شده داوطلب دریافت جایزه می‌شوند و ادارات کل ضمن بررسی مدارک و مستندات، طبق شاخص‌ها برگزیدگان استان را برای رقابت در سطح ملی معرفی می‌کنند. در این دوره، در مجموع ۱۵۰ نفر از سطح استانی به سطح ملی راه یافتند؛ ۷۵ مدیر برگزیده آموزشگاهی و ۷۵ مربی و معلم هنری معرفی شدند. جلسات داوری و ارزیابی سطح ملی هم برگزار شد و در نهایت سه مدیر برگزیده و سه معلم برگزیده تندیس سرو ایرانی را دریافت خواهند کرد. تعدادی هم شایسته تقدیر خواهیم داشت که در مراسم اختتامیه تقدیر می‌شوند. علاوه بر این تعدادی از مفاخر، اساتید و پیشکسوتان آموزش هنر هم در این مراسم حضور خواهند داشت و از آنان تقدیر خواهد شد.

اسماعیلی هدف از برپایی این جایزه را ایجاد رقابت سازنده بین مراکز آموزش هنر، آموزشگاه‌های آزاد هنری و هنرستان‌های هنر‌های زیبا و ایجاد انگیزه و رغبت به ادامه فعالیت به شمار آورد و گفت: مطمئنا اهداف چنین جوایزی می‌تواند عرصه معلمی را تقویت کند. البته ما برنامه‌هایی هم داریم که در آینده این جایزه رویداد را به همه مراکز آموزش هنر کشور ارتقا دهیم حتی شاید در سطح آموزش‌های عالی و سایر مراکز؛ و در تلاشیم تا این جایزه جایگاه ارزشی خود را بیابد و برای کسانی که جایزه را می‌گیرند امکاناتی مثل درجه هنری، عضویت صندوق هنر و برخورداری از تسهیلات ویژه را به دنبال داشته باشد.

وی درباره تفاوت این دوره و دوره قبل گفت: هر رویدادی وقتی در نقطه صفر و آغاز است، ناشناخته است، اما هرچه که جلوتر می‌رویم پخته‌تر می‌شود و جایگاهش در جامعه هنری تثبیت می‌شود. ما در دوره‌های بعدی سایر مراکز آموزشی را هم دخیل خواهیم کرد و تلاش داریم خلاء‌های دوره اول را برطرف کرده و برای دوره‌های بعدی آن را توسعه داده و کیفیت آن را ارتقا دهیم.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار