
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرتضوی _ دکترعبدالعظیم بهفر معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، در همایش مدیران نظارت بر غذا و آشامیدنی گفت:وزارت بهداشت یکی از مسئولیتهای اصلی خود را حفظ سلامت فرآوردههای غذایی میداند و در این راستا سازمان غذا و دارو نقش عمده و مستقیم ایفا میکند.
او افزود: برای امنیت سلامت غذایی، یک سیستم یکپارچه در سطح کشور ایجاد شده است که این سیستم امکان نظارت مؤثر بر فرآوردهها در مراحل تولید، واردات و عرضه را فراهم میآورد.
دکتر بهفر تأکید کرد: وزارت بهداشت در تلاش است تا همواره نظارتهای دقیقی در سطح کشور انجام دهد و در صورت بروز تخلف، با آن برخورد خواهد شد.
وی از دیگر دستگاههای اقتصادی خواست: نظرات وزارت بهداشت را در حوزه سلامت فرآوردههای غذایی در نظر بگیرند تا فرآیند نظارتی بهطور مؤثر ادامه یابد.
دکتر کاوه کمالی دماوندی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان، در این همایش گفت: این همایش به منظور ارتقای کیفیت و توسعه این حوزه با توجه به شعار امسال مبنی بر "حمایت و سرمایهگذاری برای تولید" برگزار میشود.
او ادامه داد: استان گلستان در زمینه تولید اقلام غذایی مانند گندم، آرد و محصولات گوشتی نظیر مرغ، نقش مهمی در سطح کشور ایفا میکند.
دکتر محسن ابراهیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این همایش گفت: کیفیت گندم تولیدی استان جزو بهترینها در کشور است و تولید مرغ و گندم در این استان جایگاه ویژهای دارد.
او ادامه داد: چند سالی است که در زمینه تولید نان کامل با هدف پیشگیری از بیماریهایی، چون دیابت و فشار خون فعالیت میکند و اگر نان کامل در سبد غذایی مردم قرار گیرد، میتواند به کاهش شیوع این بیماریها کمک کند.