رسانه‌های عبری از برگزاری تجمعات جدید مقابل منزل نخست وزیر و رئیس تیم مذاکره‌کننده در پرونده تبادل زندانیان خبر دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال ۱۲ عبری از برگزاری تظاهراتی در قدس اشغالی در مقابل خانه‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «ران درمر»، رئیس تیم مذاکره‌کننده توافق تبادل زندانیان خبر داد.

کانال ۱۲ عبری افزود: معترضان در قدس اشغالی خواستار بازگشت فوری همه سربازان زندانی شدند.

این تظاهرات در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» پنج‌شنبه گفت: کابینه به دنبال بازگرداندن اسرا از غزه است اما هدف نهایی جنگ پیروزی بر دشمنان اسرائیل است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر گزارش داد خانواده‌های زندانیان اسرائیلی سخنرانی «بنیامین نتانیاهو» را قطع کرده و از وی خواستند فرزندانشان را بازگرداند و فورا استعفا دهد.

این در حالی است که طبق نظرسنجی معاریو، ۳۶ درصد از اسرائیلی‌ها معتقدند که احتمال اجرای توافق تبادل زندانیان به زودی وجود دارد در حالی که ۴۰ درصد از اسرائیلی‌ها معتقدند که بعید است توافق مبادله زندانیان به زودی تکمیل شود.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار