
باشگاه خبرنگاران جوان؛خدادادی-انصاری مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی گفت: مشکل اساسی این شهرکها نبود زیرساختهای لازم از جمله آب و برق و گاز و اینترنت و جاده است و به اندازه ۵۰ همت زیرساخت فرسوده داریم و اگر تا ۵ سال آتی برای آن فکری نشود دچار چالش خواهیم شد.
وی افزود: یک تیم حقوقی مشغول تدوین لایحه جامع حمایتی از شهرکهای صنعتی است تا با حمایت دولت و مجلس به قانون تبدیل شود.
وی بیان کرد: برای تأمین برق مورد نیاز شهرکها از هر سرمایه گذاری که نیروگاه برق خورشیدی ایجاد کند با تخفیف ۳۰ تا ۸۰ درصدی حمایت میکنیم و برنامه داریم در برنامههای آتی ۵۰ درصد برق شهرکهای صنعتی را از طریق نیروگاههای خورشیدی تأمین کنیم.
انصاری از همه نهادهای نظارتی و خدمات رسان خواست در سال سرمایه گذاری برای تولید در تأمین زیرساختها کمک کنند و در خلع یدها و فسخ قراردادها برای کمک به تولید بازنگری داشته باشند.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: تلاش داریم با همکاری دانشگاهها و اتاق بازرگانی تبریز همایش فرصتهای سرمایه گذاری برگزار کنیم و ظرفیتهای استان را بشناسانیم و یکسری مجوزهای بی نام برای سرمایه گذاری آماده کنیم و از دل این همایش صدها فرصت سرمایه گذاری برای استان ایجاد کنیم.
سرمست افزود: تأسیس یک نهاد مالی برای سرمایه گذاران و جذب سرمایه از ایرانیان مقیم خارج در دستور کار است که باید ساز و کار آن را آماده کنیم و در سرمایه گذاریهای کلان استان اولویت با سرمایه گذارانی خواهد بود که در استان سرمایه گذاری و کارآفرینی کرده و اشتغال ایجاد کردهاند.
ژائله رئیس اتاق بازرگانی تبریز نیز با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان و صاحبان صنایع استان گفت: ۵ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ در شهرکهای صنعتی استان مستقر هستند که نه برای دلار بلکه برای تولید و ایجاد اشتغال استان سرمایه گذاری کرده و تلاش میکنند و باید مشکلات آنان در زمینه زیرساختها منابع مالی و صدور مجوزها حل شود.