رئیس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: با حدود ۷۰۰ هزار تردد در محور علی آباد-آزادشهر در فروردین ماه سال جاری، بیشترین تخلفات رانندگی با ثبت ۴۲ هزار و ۵۱۴ تخلف در این محور بوقوع پیوسته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - بهرام آریان فرد با اشاره به بیشترین تخلفات رانندگی محور علی آباد-آزادشهر، گفت: تخلف بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت و تجاوز از سرعت مجاز در بازه فروردین ماه ۹۸ مرتبه تکرار شده که نیازمند توجه ویژه و برخورد جدی از سمت نهاد‌ها و مسئولین ذیربط است.

وی افزود: این در حالی است که دوربین‌های ثبت تخلفات در تمامی محور‌های مواصلاتی استان، میانگین سرعت را محاسبه می‌کنند.

به گفته آریان فرد، براساس آمار دوربین‌های پلاک خوان اداره مدیریت راه‌های استان بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز جمعه ۱۵ فروردین با ۱۱۰ هزار تردد اتفاق افتاده است.

آریان فرد خاطرنشان کرد: در فروردین ۱۴۰۴ مجموع تردد‌های ورودی و خروجی استان ۳۰ درصد نسبت به ماه گذشته اسفند ۱۴۰۳ افزایش و کمتر از یک درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.