در پی شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به سمت اراضی اشغالی، آژیر‌های خطر در تل‌آویو، قدس اشغالی و برخی شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری به صدا درآمد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  منابع عبری‌زبان گزارش دادند که در پی شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به سمت اراضی اشغالی، آژیر‌های خطر در تل‌آویو، قدس اشغالی و برخی شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری به صدا درآمده است؛ اتفاقی که بار دیگر ناکارآمدی سامانه‌های دفاعی پیشرفته رژیم صهیونیستی را در برابر حملات مقاومت یمن آشکار می‌سازد.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، صدای انفجار‌های مهیبی در نزدیکی فرودگاه بن‌گوریون شنیده شده و بلافاصله پس از آن، تمامی پرواز‌های این فرودگاه به حالت تعلیق درآمده‌اند؛ اقدامی که حاکی از سطح بالای نگرانی نهاد‌های امنیتی اسرائیل نسبت به احتمال حملات بیشتر است.

روزنامه اسرائیلی «اسرائیل هیوم» تأیید کرده که این موشک از یمن شلیک شده است؛ نکته‌ای که در صورت صحت، از عمق راهبردی و توان فزاینده محور مقاومت برای تهدید مراکز حیاتی رژیم صهیونیستی حتی از فاصله‌ای هزار کیلومتری حکایت دارد.

در همین حال، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به ارزیابی نهاد‌های امنیتی این رژیم اعلام کرد که سامانه‌های دفاعی پیشرفته ختس و تاد در رهگیری این موشک ناموفق عمل کرده‌اند. این موضوع می‌تواند تبعات روانی و سیاسی مهمی برای صهیونیست‌ها به‌همراه داشته باشد، چرا که نظام دفاعی این رژیم همواره به‌عنوان یکی از عناصر بازدارندگی آن معرفی شده است.

افزایش برد و دقت حملات موشکی از یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی، در کنار ناکارآمدی سامانه‌های رهگیر، به‌وضوح نشان‌دهنده تغییر توازن قوا در منطقه به سود محور مقاومت است؛ تحولی که احتمالاً محافل تصمیم‌سازی در تل‌آویو را به بازنگری در راهبرد‌های امنیتی و سیاسی خود وادار خواهد کرد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۲۲:۰۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
دفاع از شرافت عربی
Iran (Islamic Republic of)
یاس
۲۱:۳۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
جانم یمن!!!! کاش من یمن بود و به جای همه ی کشورهای عرب بی غیرت، صهیونیست ها رو آتیش می زدم!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
درود خدا بر یمن دلاور که تا اخرین لحظه در کنار مظلومین غزوه ایستادند خیلی حرف هست روزی ۱۰۰ کشته از کودکان و زنان در غزوه پناه بر خدا چقدر جرم و جنایت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
دم ملت یمن و انصارالله گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
زنده باد یمن.زنده باد آزادی.زنده باد مقاومت
لعنت بر ترسوهای بزدل
Iran (Islamic Republic of)
سید احمد
۱۳:۳۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
درود وسلام خدابررزمندگان دلاور باغیرت یمن قهرمان ماشاالله یدالله فوق ایدیهم
Netherlands (Kingdom of the)
Bm, سلام
۱۳:۲۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
انشاءالله مردان مرد یمن پیروز هر دو عالم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
خدایی خسته نشدید از این مدل دستاورد نشون دادن و افتخار.!!! صدای آژیر در اومدن شده افتخار و دستاورد جنگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
میدونی جایگاه منافقین کدوم قسمت جهنم هست؟
Iran (Islamic Republic of)
بمانی
۱۹:۴۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما حرف نزن
Iran (Islamic Republic of)
یاس
۲۱:۳۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما نمیدونید موش های کثیف اسرائیلی چقدر ترسو هستن! همیم صدای آژیر برای نفله شدنشون کافیه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
شما چرا دردت گرفته ، عصب هات به صهیون ها وصله
آخرین اخبار