سریال «ناریا» با ورود شخصیت‌هایی منتسب به رژیم صهیونیستی، به موضوعاتی، چون نفوذ، ترور و شکار دانشمندان ایرانی می‌پردازد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - حمید رسول‌پور هدایتی، فیلمنامه‌نویس سریال «ناریا» در پاسخ به این سوال که آیا ماجرای این سریال و مواجهه خلافکاران با شخصیت نخبه داستان واقعی است؟ گفت: سریال «ناریا» با الهام از یک داستان واقعی بوده است و نه بر اساس آن. یعنی شخصیت اصلی داستان به نام «هوژان»، دختر نخبه ایرانی واقعی است، ولی حواشی و اتفاقاتی که در اطراف او می‌افتد، مبتنی بر درام است. اما اینکه گروهی از خلافکاران سعی در نفوذ داشتند، صحت دارد. 

رسول‌پور هدایتی در پاسخ به این سوال که ریشه اصلی این نفوذ به رژیم صهیونیستی بر می‌گردد؟ توضیح داد: بله، ما می‌خواستیم نشان دهیم آنها دشمنی خود را چگونه ابراز می‌کنند. اما بخشی از دشمنی رژیم صهیونیستی مبتنی بر درام است. 

فیلمنامه‌نویس سریال «ناریا» در پاسخ به این سوال که عشق گمشده کجای این سریال قرار دارد؟ افزود: به سامان پروژه‌ای می‌دهند و می‌گویند به کارخانه‌ای نفوذ کند. این نفوذ بعد‌ها برای او اتفاقات انسانی را رقم می‌زند. در واقع، او می‌خواهد عمل غیر انسانی انجام دهد، اما دچار یکسری اتفاقات انسانی می‌شود. داستان از این قرار است که یک دختر ایرانی به یک تکنولوژی برتر دست پیدا می‌کند و رژیم صهیونیستی برای اینکه با این دستاورد مقابله کند، از چهار رویکرد استفاده می‌کند. یا اینکه باید هوژان را جذب کند، یا باید او را بدزدد. یا دست به خرابکاری بزند و اگر نشد اقدام به ترور کند.

وی درباره انتخاب سامان صفاری و نقشی که برای او نوشته شده، بیان کرد: انتخاب ایشان قرابت زیادی با نقش دارد. اگرچه به طور کامل بر اساس ذهنیت من نبود، اما هم خودشان هم آقای افشار برای رسیدن به نقش تلاش کردند. چون معمولاً در سینما و تلویزیون ما به این شخصیت‌ها کمتر پرداخته شده است؛ شخصیت‌های منفی یا خاکستری که متحول می‌شوند. یعنی سامان در عین اینکه کارش را انجام می‌دهد، علاقه‌مند هم می‌شود. او هم می‌خواهد شیطان باشد، هم انسان.

رسول‌پور هدایتی افزود: معمولاً ایرانیان خارج از کشور فکر می‌کنند ما در حوزه دانش خیلی عقب مانده هستیم. در صورتی که اینگونه نیست. این هجمه‌ای که در حوزه جاسوسی صنعتی، جاسوسی علمی، خرابکاری‌های صنعتی، شکار دانشمندان ایرانی و بسترسازی برای مهاجرت نخبه‌های ایرانی به راه افتاده، نشان می‌دهد که ایران در نقشه علمی جهان در نقطه بسیار مهم ایستاده است. اگر خبری در این مملکت نبود، چرا آنقدر دشمنی انجام می‌شود؟! باید در سرتاسر جهان گفته شود که اتفاقاً در ایران کلی خبر وجود دارد. ولی ما مجبوریم کلی از این اتفاقات را در خفا انجام دهیم. چون تحت دشمنی مستقیم قرار داریم. یکی از رویکرد‌های رژیم صهیونیستی اقدام به ترور است. نه‌تنها در حوزه هسته‌ای بلکه در حوزه علمی شاهد ترور در این زمینه هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار